Iesire La GRATAR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu nu , nu se schimba deloc...am facut 2 gratare duminica de pleca lumea de pe balta de oftica

Comment

• ori aia au uitat sa-si ia micii de acasa si au asteptat sa faca gratar din prada? )

PS. macar data din topic se poate sterge? ) ca e din trecut
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Eu zic , sa mergem la snagov,as veni si eu la un gretar , dar faza e ca eu nu mananc carne de Porc :P
        sigpic

Comment

• cand stabilim ce si cum. ne organizam Pavel..Fiecare isi cumpara ce mananca si astfel toata lumea e multumita !
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Hai sa mai inviem si topicul acesta, deci cand (cum) si [ unde ] mergem si noi in grup la un gratar? sa va vad cu berea fara alcohol in mana
            sigpic

Comment

• Am mai intrebat de colo colo...nene, pe cand un gratareanu'? Insa nimic concret. Eu zic sa o comitem cand ne-om strange gasca mai mare, ceva gen sa facem la Tulcea? Sa ii surprindem pe toti.
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• cernica eu zic ca e mai aproape
                sigpic

Comment

• Sau acolo, mi-e indiferent, sincer as alege Cernica, e mult mai aproape, inca nu stiu daca ajung la Tulcea.
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• veti fi anuntati la timp!
                    sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                    Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• prezenta.....oricand se va face anuntul sunt prezenta....altfel o sa fiu batuta garantat
                      sigpic

Comment

• Parca vorbeam de o iesire la un gratar de 1 Mai?
                        Pe Skandal il auzisem ca vorbea de asa ceva....

Comment

• poate de Pasti , dar slabe sanse de vreme buna

Comment

• Sa urmarim previziunile meteo...Astia au zis ca se incalzeste de maine.

Comment

• se incalzeste,dar vremea este instabila...deci nasoala!si eu sunt fan gratar si stiu un loc super undeva in branesti....avem loc pentru 100 de masini

Comment

• si eu vin oricand ...la un gratar ...
                                @PCH - unde mai precis la branesti ?
                                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google