cum intri in branesti,la intersectia aia dreapta si te duce drumul pana ajungi la un pod care traverseaza peste autostrada,pana in acest pod se face dreapta pe langa el si de acolo incepe padurea....e un deal mic de urcat,sunt curios cum urca o masina cu amortizoare sport acolo.
Iesire La GRATAR
Collapse
X
-
-
Originally posted by PCH View Postsi stiu un loc super undeva in branesti....avem loc pentru 100 de masini
stii tu si alti 1 milion de bucuresteni
garantat nu putem trece pe acolo, plus ca nu vrem sa deranjam pe nimeni
Pustnicu ruleaza, e asfalt, e loc suficient
Comment
-
Am placerea impreuna cu BobbyRed a caror zile de nastere vor sosi curand, sa va invitam la un gratar la Pustnicu, in data de luni 5.04.2010, ora 15:00.
Plecarea se va face la 14:30 de la Electroaparataj (pantelimon) la omv, langa omv, cum o sa incapem.
As dori sa se faca o lista cu cei prezenti sa incercam sa-i multumim pe fiecare!
cam atat acum.. daca vor mai exista schimbari vor fi postate pe thread
LE : by skandalLast edited by skandal; 30 March 2010, 00:12.sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Originally posted by dsign View Poststii tu si alti 1 milion de bucuresteni
garantat nu putem trece pe acolo, plus ca nu vrem sa deranjam pe nimeni
Pustnicu ruleaza, e asfalt, e loc suficient
dar daca mergem pe zi , chiar vrei sa stai la gratar pe asfalt , fara sa te intinzi pe o iarba sau etc ?
Comment
-
Originally posted by gionik View PostFofoneeeaaa.....ne adaptam domle....ce draq....o patura, pe un asfalt, un scaunel de pescuit, un sezlong...cred ca ne descurcam
BZM&BobyRed.....v-ati nenorocit...taiati vacile, porcile, curcile, gainile......LCB e mareeee!!!
gionik
nu-i bai ,lumea sa vina ca avem noi pentru ficare cate ceva ....un mic o maslina etc....pastram traditia de anul trecut cu grataru ( de la Fundulea 2 de pe balta )numai ca acum am schimbat locatia ..
incep chiar eu lista si cu bezme
1. bezme + irina
2. bobbyred + alina
asa ca asteptam lista ....cu participantiiLast edited by bobbyred; 29 March 2010, 20:30.Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
Comment