Iesire La GRATAR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cum intri in branesti,la intersectia aia dreapta si te duce drumul pana ajungi la un pod care traverseaza peste autostrada,pana in acest pod se face dreapta pe langa el si de acolo incepe padurea....e un deal mic de urcat,sunt curios cum urca o masina cu amortizoare sport acolo.

Comment

• PCH: acolo nu se mai poate urca cu masina, s-a sapat inainte de a urca, este o proprietate privata.
      am fost si eu acolo multi ani la rand, era super.
      Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• vom merge la pustnicu curand.. veti fi anuntati la timp
        sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
        Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• pustnicu rullz !!!!!
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• mai ales dupa 10 seara(cine stie cunoaste)
            B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• Originally posted by PCH View Post
              si stiu un loc super undeva in branesti....avem loc pentru 100 de masini

stii tu si alti 1 milion de bucuresteni

garantat nu putem trece pe acolo, plus ca nu vrem sa deranjam pe nimeni

Pustnicu ruleaza, e asfalt, e loc suficient
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• nu am stiut ca s-a sapat pe acolo...eu nu am mai fost de asta toamna!chiar imi pare rau sa aud asta,imi placea acolo,asta e!
                cat despre milionul ala de bucuresteni,dsign,ma bucur pentru ei,dar eu nu pot spune ca era foarte aglomerat acolo!

Comment

• Am placerea impreuna cu BobbyRed a caror zile de nastere vor sosi curand, sa va invitam la un gratar la Pustnicu, in data de luni 5.04.2010, ora 15:00.

Plecarea se va face la 14:30 de la Electroaparataj (pantelimon) la omv, langa omv, cum o sa incapem.

As dori sa se faca o lista cu cei prezenti sa incercam sa-i multumim pe fiecare!

cam atat acum.. daca vor mai exista schimbari vor fi postate pe thread

LE : by skandal
                  Last edited by skandal; 30 March 2010, 00:12.
                  Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                    stii tu si alti 1 milion de bucuresteni

garantat nu putem trece pe acolo, plus ca nu vrem sa deranjam pe nimeni

Pustnicu ruleaza, e asfalt, e loc suficient
                    tinere , daca mergem seara cum zicea canto , e ok locul.
                    dar daca mergem pe zi , chiar vrei sa stai la gratar pe asfalt , fara sa te intinzi pe o iarba sau etc ?

Comment

• Fofoneeeaaa.....ne adaptam domle....ce draq....o patura, pe un asfalt, un scaunel de pescuit, un sezlong...cred ca ne descurcam

BZM&BobyRed.....v-ati nenorocit...taiati vacile, porcile, curcile, gainile......LCB e mareeee!!!

sigpic

Comment

• Maaaaxim!!!!!!!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• nu mai poluati threadul... faceti liste... o sa-mi vand rs-ul.. si tot am cu ce )

Comment

• deja imi ploo in gura!

Foafo...o sa avem "mingie" bre ..o sa ne giucam...n-avem nevoie de "earba"
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by gionik View Post
                              Fofoneeeaaa.....ne adaptam domle....ce draq....o patura, pe un asfalt, un scaunel de pescuit, un sezlong...cred ca ne descurcam

BZM&BobyRed.....v-ati nenorocit...taiati vacile, porcile, curcile, gainile......LCB e mareeee!!!

gionik

nu-i bai ,lumea sa vina ca avem noi pentru ficare cate ceva ....un mic o maslina etc....pastram traditia de anul trecut cu grataru ( de la Fundulea 2 de pe balta )numai ca acum am schimbat locatia ..

incep chiar eu lista si cu bezme

1. bezme + irina
                              2. bobbyred + alina

asa ca asteptam lista ....cu participantii
                              Last edited by bobbyred; 29 March 2010, 20:30.
                              Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• 3. Fernando de la caransebes

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google