If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La Multi Ani Bezmeticule !
La Multi Ani BobyRed !
vita,tot azi ai tinut de frica sa nu vin si eu,doua vite pe gratar iti dai seama ce pericol inseamna,stima all si distractie placuta
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Chiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi La Multi Ani, cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.
E bine anii sa-i aduni, Sa razi de tot ce-a fost, S-ajungi si tu batran, Indeplinind al vietii rost.
cu dedicatie speciala pt fratiorul vita,dar si pt boby LA MULTI ANI !!!
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
si acuma un mic preview: deoarece imi e somn - revin maine cu mai multeeee poze (pentru cei curiosi s-au facut cam 875 de poze numai din partea mea )
foarte misto grataru' si inca o data la multi ani boby si bezme
Frumos azi..aruncat loganisti in aer...majoritatea care merg.."pa jos...trantiti"....La multi ani inca o data BeZMe si Bobyreduuu.....
P.S...ce tinea Jean de tigarea aia )))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment