merg si eu pe urmele lui FOF si IVAN
Iesire La GRATAR
Collapse
X
-
propunerea lui Ivan este una ok din partea mea.....
daca cineva, caruia nu-i convine distanta de 145km, stie alta locatie mai aproape este rugat sa posteze si sa ne dea si mai multe detalii cu privire la zona respectiva......
eu unul, sunt chiar incantat de locatia lui Ivan si daca asta va hoatara majoritatea care vor sa vina, voi fi si eu prezent cu voi....Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
prezent si eu daca e sa mergem pana acolo - eventual ne cuplam mai multi la masini samd...
Comment
-
Eu nu am rovinieta.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Valentin ,,portiunea cu galben pana in acel pod dintre ape, din prima poza este drum pietruit(vreo 1,3 km) si este pietruit bine fara denivelari sau hartoape.
Pana acolo la capatul comunei drumul este asfaltat si fara gropi,apoi vine cel pietruit pana la balta(cu galben) si pe urma mergi pe langa balta pe drum de camp ca in palma.
O portiune mai proasta(ca sa zic asa) de drum ar fi acel pod care are cateva gropi si te poti strecura printre ele cu grija, ca nu sunt una langa alta,,adica una peste alta drumul este bun si pt cei cu garda joasa!Attached Files
Comment
-
Uitati cateva poze cu,, capturi de pe balta asta si un filmulet..
CataFof tu le ai cu telighidatele astea(masinute,avioane,vaporase) ..nu ai si vreun vaporas de nadit pestele?
Acolo daca dai la crap cu momeli speciale ai sanse sa prinzi balauri si sa stai si vreo 2 zile cu cortul!
Din pacate pozele si filmul nu imi apartin,,,ca ale mele s-au dus(dilit).....http://www.youtube.com/watch?v=k6wEp...eature=related
Comment
-
-
-
1 CataFof
2 Bobbyred
3 Mario Popa
4 Canto
5 Ivan Marian
6 Matheo
7..... bezmecdonalds cu mCmiel
8.....
9.....
10....sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Comment