Aia de la Mioveni au paduriiiii multe,,dar balti,,ioca,nada,niente..
Iesire La GRATAR
Collapse
X
-
Si pe mine de ce nu ma puneti pe lista?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Din cate am inteles de la skandal suntem invitati la Mioveni la un gratar. Pentru amatorii de pescuit, din cate stiu eu, acolo (nu dau numele baltii pentru ca nu stiu daca ar trebui sa fim acolo sau nu) se prinde rapitor: stiuca, salau, biban si mai rar coregon. Merge si carasul la mamaliga. Deci, pentru cine vrea sa prinda ceva mai frumos, pregatiti lansetele de spinning, voblere, lingurite, twistere, etc.
Eu as cumpara si niste carasi de la magazin sa incerc la baboi, ca e irezistibil pentru stiuca.
Acum astept sa vedem ce ne comunica cei din Mioveni, daca putem sa si pescuim sau doar facem un gratar.sigpic
Comment
-
Si totusi cand vreti sa iesim la gratar? Sambata sau Duminica?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
-
@sinx: Cred ca prezenta unei balti nu este necesaralansetele de spinning - daca te chinui nitel, te invarti de nu-ti mai trebe nica...ce tot atatea lansete, voblere - putem trai si fara ele, lingurite - sigur are fiecare prin bucatarie, macar 1-2 lingurite, twistere - se gasesc la KFC.....fff bun twisterul.
Vorba lu' BZM - bafta la peste, pescarilor!!!
sigpic
Comment
-
Ramane pe 1 mai stabilit, nu? Nu de alta dar duminica lucrez... si m-as bucura tare mult sa pot ajunge si eu.
gionik am auzit ca acolo pe malul ala creste verde natural, de la mama luiau baietii o plantatie mica.
sigpic
Comment
Comment