Iesire La GRATAR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu merge sinxule.....trebe conditii specialeee, nu creste asta pe oriunde, asa ca pestili in orice balta!!!

sigpic

Comment

• ai putea sa ne lingi degetele fofeto
      sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
      Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• din cate tin eu minte mergeam sa si pescuim, ca asa s-a vorbit din prima .. si dupa slobozia era treaba sa si dormim acolo .. ca poate ne apuca sa bem, deci ia de mai condu ... cort alea alea
        sigpic

Comment

• eu zic sa excludem slobozia... nu de alta, dar nu cred ca e bine sa mergem asa la pomul laudat... Macar de Budeasa s-a mai auzit, sunt si baietii de la Mioveni, etc. Chiar daca nu vom putea pescui, mi se pare fair-play sa ne supunem majoritatii adica celor care merg pentru gratar... mergem unde e mai bine pentru ei, nu pentru noi astia cativa care aruncam cu batu`-n balta. Plus de asta, pe baltile de genul celei de la Slobozia, care am auzit ca e in camp deschis, bate un vant... ba` da` bate...

Da gionik stiu ca nu creste decat in conditii speciale... habar nu ai ce m-am chinuit sa ii fac un habitat favorabil pe balcon... Merita investitia pe deplin.

Cat despre faptul ca pestele creste in orice balta... pai degeaba e acolo daca nu reusesti sa pui mana pe caras
          Last edited by sinx; 25 April 2010, 15:33.
          sigpic

Comment

• Deci ma bag si eu sa merg la mioveni ce sa mai....o sa fim multi , sunt convins..si o sa iasa show ...sinx tu tre sa vi neaparat ca am niste datori la tine....(vino fara masina)
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• Matheo: Pai daca ramane gratarul pe 1 mai vin 100%.

Cred ca am putea incepe sa ne ocupam cat de cat de organizare... e simplu... nu cred ca trebuie sa faca skandal chiar tot... Daca reusiti sa vorbiti la intalniri stabiliti ce si cum, daca nu o putem facem aici, pe forum.
              O sa aduc eu un gratar mare... trebuie sa ne ocupam de carbuni, ceva de pus pe gratar in afara de pestele pe care o sa il prindem , un suc,o bere, etc.
              sigpic

Comment

• Acei "cativa care dau cu batul in balta", poate e un mod de relaxare pentru ei(pentru mine 100% e un mod de relaxare) .. cat despre gratar, se poate face si in varf de munte, numai sa ai ce pune pe el .. sa lasam si pe restul sa-si dea cu parerea
                Si partea cu pescuitul ... camp ... vant ... zi tu mie unde e balta si nu e frig
                sigpic

Comment

• Originally posted by sinx View Post
                  mi se pare fair-play sa ne supunem majoritatii adica celor care merg pentru gratar... mergem unde e mai bine pentru ei, nu pentru noi astia cativa care aruncam cu batu`-n balta. Plus de asta, pe baltile de genul celei de la Slobozia, care am auzit ca e in camp deschis, bate un vant... ba` da` bate...
                  Deci e nasol oricum la pescuit, gratareanu' sa fie.

Deocamdata nu ma anunt decat in ceasul al 12-lea, noi sa fim sanatosi pana atunci, asa-i matheo??
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• fugulet nu cred ca gandesti cum trebuie... incearca sa fi mai altruist si sa nu iti vezi doar interesele tale. De exemplu daca mergem la cuca macaii in camp sa dam la peste eu nu o sa vin. De ce? Simplu... o sa vin cu prietena si nu am chef sa ajung acolo si sa fie si frig si vant si mai ales fara un pom, alea alea. Vin sa ma simt bine, nu sa prind peste. Le am si eu cu pescuitul, era sa ma dea afara din casa ultima oara cand mi-am cumparat sculele de pescuit si totusi vad in iesirea asta de 1 mai, un gratar cu prietenii, nu o oportunitate de a prinde peste. Chiar daca ajungem acolo sa pescuim, gratarul nu o sa fie pe malul apei, o sa fie putin mai departe si cei care o sa stea cu batu-n balta o sa fie izolati...
                    In concluzie trebuie sa facem cum e mai bine pentru tot grupul plus ca baietii de la Mioveni au venit cu ceva concret, acolo s-au ocupat. Daca mergem la Urziceni sau unde era aia si e balta plina de pescari ce facem? Daca pana acolo se rup masinile pe drum de tzara? Daca ai timp si vrei sa te ocupi, pune la punct toate aspectele, ia legatura cu cineva de acolo sa mergem la sigur, vezi cum e drumul, taxa, etc. Dupa cum am mai spus nu ma mai duc la pomul laudat ca am fost de prea multe ori... nu mai vreau inca o teapa ca stie nu stiu cine o balta nu stiu unde... pai asa balti sunt la 2 km de Bucuresti si inca unele sunt bune. Decat sa ma duc acolo si sa dam 100 de roni pe benzina si 50 taxa doar sa pescuiesc mai bine ma duc pe langa Bucuresti si dau taxa 150 si prind peste la sigur. ;)

Cum gandeste alexspeed gandesc 80%.
                    sigpic

Comment

• Eu vreau la mare tare ! Mi-e dor rau!
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Pai si ce te tine?
                        Masina ai, tupeu ai... spor la treaba
                        sigpic

Comment

• Pai da, dar trebuia sa spui ca "masina frumoasa ai" .

Hai puneti-va odata de acord unde mergeti ca cine stie poate voi aparea si eu si uite-acus vine 1. Succes!
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                            Pai da, dar trebuia sa spui ca "masina frumoasa ai" :
                            Ultima oara cand am mintit m-a pedepsit Dumnezeu. Am promis ca incerc sa ma dau pe brazda.
                            sigpic

Comment

• Daca e sa merge de 1 mai la mioveni e bine sa facem in asa fel ca fiecare membru al grupului sa se simta bine chiar daca vrea gratar , peste sau peste , gratar important e sa ne simtim bine si sa ne distram . Bafta
                              LogAnClub "Andrei" B-86-KAWsigpic

Comment

• simica daca citeai vedeai ca sunt 2 lucruri total diferite...
                                Adica cineva a propus o locatie pe langa Slobozia parca, unde putem sa pescuim in camp si un gratar rapid... deci avantaj pentru pescari. A doua locatie e la Mioveni, locatie pe care sincer o prefer intrucat acolo o sa fie frumos, baraj, am inteles ca sunt si pomi, etc. Problema e ca nu stim daca o sa putem pescui. Mergem sa facem un gratar de 1 mai. Daca vreau pescuit ma trezesc la 4 dimineata, cumpar rame si ma duc in orice alta zi.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google