Iesire La GRATAR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• au telefoane ma
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• aduc table si o patura.. si o minge de fotbal dar sa aduceti pompa.. bezme.. facem campionat!!!
      REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• jucam jucam
        sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
        Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• mai aduc si yow o minge, dar la fel, tree pompa
          Multi imi spun ca sunt nebun...
          Sincer? Nu credeam ca e asa vizibil...

Comment

• Suma s-a depasit cu 450 lei! vom fi nevoiti sa mai plusam 5 lei - respectiv 10 lei..

suma trebuie sa ajunga la 30 lei persoana! sper ca nu vor fi probleme!
            Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• bonurile

Comment

• Seara buna baieti, acum am vazut si eu evenimentul si lista ,,,imi cumpar eu ce am nevoie ,intrebarea e daca pot veni si eu cu prietena ?

Comment

• sigur ca poti veni... nu trebuie sa cumperi ce ai tu nevoie... ia si tu ceva pentru intregul comitet... se gasesc 2 mici si pentru tine. ;)
                  sigpic

Comment

• @Ionutsz: Bineinteles ca poti sa vii si cumperi si tu ceva acolo si oricum le punem la gramada nu o sa fie nimeni care sa zica nu lua ca sunt ale mele o sa spuna ca sunt ale noastre.
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• distractie placuta la gratar

Comment

• Are glas Viperutzu....
                        De unde ai cumparat oualele alea mah harfe ? De la Confectii Ineu ?

Is muieti posmagii ?

De 1 Mai il fac colac pe Viperutzu )
                        No Stress !
                        http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

• @gmv "Grav ......halal contabil mai esti" - tu, mai bine te abtii ca ma plictisesti, sa nu te arunc in apa... sa te fac frate cu bolborocii.

@vitriol "Bezme, eu daca eram in locul tau, puneam de la mine si taceam din gura, ca sa nu ma fac de ras.
                          Deci eu unu' vreau banii inapoi, nu ma intereseaza!" - poate ca sunt obosit.. poate am baut.. dar de data asta nu am gustat gluma, am incercat sa fac un lucru mare cu putini bani, planul de acasa nu s-a potrivit cu cel din targ.Daca nu te superi.. data viitoare ne poti arata tu cum te descurci. Poate ca exagerez insa crede-ma ca dupa atata efort depus.. nu am putere sa gust gluma! poate cu alta ocazie!

@viperutu "ne retragem cu totii.. sa va spalati cu micii pe cap!!...

sa vedem diseara in ce toane suntem.. poate ne razgandim..

p.s. da bezme nu-i problema.. mai mare atentie data viitoare"

- la asa comentarii acide nu pot decat sa-ti spun.. .vino maine la cora.. si iti dau banii de 2 ori mai multi.. numai stai acasa, asta ca sa nu ai ce sa comentezi despre organizare!

1. V-ati autoproclamat organizatori de eveniment.. nu am numit eu, sau nimeni, pe nimeni sa se ocupe, si normal ar fi sa nu asteptati nimic in schimb, poate doar o lauda, sau o incurajare in caz de iese bine, de la cine o binevoi..

nu ne-am oferit voluntari, insa daca ati aprecia si voi efortul lui Skandal.. si cum se chinuie sa raspunda intrebarilor idioate puse de anumiti oameni din forum, care cred ca el este un mecanic, electrician, etc.. va aduc la cunostinta ca este un ORGANIZATOR, are familie, nu s-a CASATORIT cu FORUMU, deci ati putea sa o lasati mai usor. Eu, impreuna cu Lanceru' si FOF, am incercat sa-i dam o mana de ajutor lu Skandal! Ca asa trebuie sa ne ajutam... nu sa aducem tot la botu calului.

" Am inteles ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ (sau in cazul nostru, de la supermarket), dar comentariile de mai sus, nu stiu daca ai observat, dar contin o nota de ironie, continuand idea expusa de vitriol.. "

te-am inteles insa si aceste ironii au o limita, eu nu m-am oferit sa-l ajut ca sa primesc ironii sau replici acide.. si nici laude, am facut-o cu sufletu, asa ca in loc sa ironizati...mai bine puneti-va mainile la treaba. (fara suparare)

Felicitari pentru initiativa si sper sa iasa cum ati planuit voi, pentru ca sunt sigur ca voi vreti "sa fie bine"..

multumim, insa preferam sa fim ajutati.. si nu ironizati!

@pacanel multumim, si ne pare rau ca nu poti fi cu noi! distractie placuta si tie!

MAINE LA 9:00 LA CORA!

Comment

• O zi de 1 mai reusita , AU mainile si fata , ustura ca naiba !

Felicitari organizatorilor :
                            Sinx, pentru locatie si DISCOUNTUL generos oferit de prietenul lui .
                            Fof , Lanceru` si Bezme pentru cumparaturi ,stransul banilor si faptu ca au gandit cumparaturile incat sa nu lipseasca nimic colegilor de 1 mai .
                            GRATARAGIILOR : Gmv si Cgk salivam pe langa ei si pana la urma au saturat pe toti , fumul inhalat nu se pune :P

GGI , traiascati CRAPU` !

eu unul am fost multumit si pe deplin incantat de faptul am petrecut aceasta zi de 1 mai alaturi de voi si normal, buna dispozitie care a fost la ea acasa....
                            Last edited by skandal; 1 May 2010, 23:43.

Comment

• sunt total de acord cu tine skandal... gratar de nota 10+, timp frumos, pescuit, caterinca...

Comment

• felicitari tuturor organizatorilor si gratargiilor - pentru mancare si pentru sacrificiile facute.
                                A fost pe deplin spectaculos si multumit ca am prins macar 1/4 dintr-un peste(fof mersi pentru guta, ady_p pentru momeala, ac, si pluta, si viperutzu ca a vazut ca aveam ceva in carlig - in timp ce eu atipisem la vreo 10 m de locul de pescuit:P )
                                B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google