Mario & Ivan, avem timp sa facem gratare, cat cuprinde si pe Marte, important e sa ne strangem multi.
Iesire La GRATAR
Collapse
X
-
Gratar la Tara!!
Pana la gratarele de dupa 22 am alta propunere:
Pe data de 16 mai, vreau sa readuc la viata casa bunicilor. Casa este pozitionata In comuna Vasilati, jud. Calarasi la aproximativ 40km de Bucuresti.
Avem loc in curte de gratar, si alte sporturi romanesti, inclusiv loc de parcare pentru in jur de 15 masini...
Am nevoie de oameni dispusi sa dea o mana de ajutor la amenajare, acesta fiind un viitor loc de gratar apartinand mie, si implicit LoganClub..
Gratarul si Bautura vor fi din partea casei, nu va trebui sa contribuiti financiar cu nimic, doar sa dati o mana de ajutor la curatenie (scos afara tot ce este nefolositor in casa si facut mare foc)
Astept doritori, preferabil lista:
1.
2.
3.
4.
...
Comment
-
Eu sunt plecat..spun pas acum pe 16 mai.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
1. simica
2. Vip3rutzu
3. Bleizer
4.
5.
Daca mai veniti cu cineva va rog sa treceti pe lista...
1. simica
2. Vip3rutzu + ...?
3. Bleizer + Prima Doamna
4.
5.
Comment
-
gratare, gratare, gratare
Daca mai veniti cu cineva va rog sa treceti pe lista...
1. simica + Andreea Kaw
2. Vip3rutzu + 2 fete frumoase(studente la impinge tava)
3. Bleizer + Prima Doamna + cafelina
4. Bezme + cine apuca
5.[/QUOTE]lipsa text
Comment
-
Cine vrea sa vina, sau anunta eventuale schimbari, rog sa editeze personal lista..
1. simica
2. Vip3rutzu
3. Bleizer + Prima Doamna + cafelina
4.
5.
Comment
-
Mai baieti, au anuntat super naspa duminica, ce faceti? Tunete, trambite, fulgere etc...
IOTE: http://vremea.ido.ro/Bucuresti.htmLast edited by roxana22; 14 May 2010, 18:32.
Comment
-
Duminica 50% sanse de precipitatii.. deci 50% sanse de soare..
Va reamintesc ca majoritatea sarcinilor care trebuie duse la indeplinire se afla INAUNTRU.. gen sub un acoperis.. vedem in ziua respectiva..
pana atunci un edit telefonic de la CGK..
1. simica
2. Vip3rutzu
3. Bleizer + Prima Doamna
4. cos_min_i + Cristina + varu'
5. Roxana22
6. ..urmatorul poti fi chiar tu
daca nu am inteles bine.. va rog corectati..
Comment
Comment