Acum depinde de fiecare ce si cum vrea sa iasa Dupa cum spuneam, sunt obsesiv de perfectionista. Plus ca m-am straduit sa fac sa intre 4000 de poze pe un DVD si sa ma uit la fiecare sa nu fie totusi poze miscate, mai multe asemanatoare etc. Acolo a fost cea mai multa munca. Acum depinde ce vreti sa faceti - sa incepeti de acum sa puneti sus pozele sau... sa le adunati pe toate de la prima intalnire. Daca va hotarati pentru a 2a varianta... mult succes!
Galerie Foto LoganClub Bucuresti
Collapse
X
-
Dupa ore intregi de salvat poze de pe site forum ( de la inceputuri ) si aranjate pe zile si luni , saptamana asta sper sa-mi gasesc timp sa le urc pe server !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
O idee de apreciat. Este chiar ff tare sa ai undeva toate pozele de la inceputuri pana in prezent, unde sa poti observa evolutia membrilor, transformarile masinilor de'a lungul timpului.....
Multumim baietilor pt efortul depus, sigur o sa iasa ceva frumos.
sigpic
Comment
-
Comment
-
acum merge...am facut niste schimbari si m-ai prins pe picior gresit....e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Galeria este in lucru...Scuzati eventualele neplaceri. Se va remedia in cel mai scurt timp posibile-mail: office@stickere.info
Comment
-
Foarte bine buna initiativa, sunt pentru.
Comment
-
deja..e cam terminata treaba Se face facelift la server
Remember
Sa va revedeti fetzele si masinile cand erati "mandri fishiori " :dsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Designul e gata, pozele sunt gata ... Si eu plec putin acuma
Cu acordul domnului Alexyno va prezint serverul pe care se afla galeria
Locatia: ( CITEZ Alexyno ): e pe un dulap, intr-un colt si merge de 7 luni
Reacia mea: Ai da-o draq!
Last edited by SilviuB; 21 April 2009, 15:59.
Comment
-
Yap....asa am zis
poza un pic mai mica...sa intre direct pe forumAttached Filese-mail: office@stickere.info
Comment
-
galeria are de acum propriul sau nume...nu se mai face redirectare catre alt site...
Enjoy!!e-mail: office@stickere.info
Comment
Comment