Crisneg Renunta La Functia De Organizator?!?!?!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cristi, revin-o un pic si mai gandeste-te. Ce rost are sa faci lucrul asta. Esti de inteles cu facultate, ai treburi, trebuie sa mai mergi si pe-acasa, asta este ombre. Daca nu ti se raspunde la ceva crezi ca nu mai esti dorit? Fii serios. Fii cu noi. Si apropo de ce a zis Skandal. Ii dau mare dreptate - mai ia tu pe cineva langa tine, dau cu presupusul acum - vezi The Jocker, Gionika, Skandal, Felix, Sorin_PSS etc...(tu stii mai bine) sau care din baieti sunt mai vechi si vin la intalniri si au venit la intalniri frecvent si se cunosc cu majoritatea.
    Fii cu noi, asta e cel mai important si nu uita ce de masini ai in spate .

Cu bine.
    Last edited by Eu4yas; 25 April 2009, 23:17. Reason: Automerged Doublepost
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

bai crisneg, o data ce ai intrat in mafia asta, nu mai iesi!
      daca vrei sa renunti, va trebuii sa te ucidem! sa nu avem scurgeri...intelegi? )

Comment

tomule, tu ai "scurgeri"? repara bre instlatia :P
        Fuarte Nervos !!!

Comment

DA. Am inteles aluzia.
          Numai ca in mafie "prieteniile" sunt legate de interese(BANI, AFACERI,)
          Aici nu am nici un privilegiu, in afara faptului ca ma simt foarte bine cu voi.
          Cum au zis si altii mai sus, am de gand sa trec anul la facultate si asta necesita foarte multa atentie din partea mea.
          Daca sunteti de acord sa va "ghidez" din "umbra" , raman cu voi, si poate mai spre vara revenim in forta cu deplasari la mare , munte, si in alte locatii frumoase.
          Daca nu, cedez fara probleme locul , altcuiva care va avea timp sa se ocupe de voi.

Multumesc baietlor din CTA, SV, AG, BV,B care m-au asaltat cu pm-uri pt a ma determina ca Logan Club este locul cel mai potrivit pentru a lega si CONTINUA prietenii.
          Va urez succes !!!
          Last edited by crisneg; 26 April 2009, 15:27. Reason: Automerged Doublepost
          http://www.loganclub.ro/forum/montez...tml#post273931

Comment

nu e nene, nu merge asa...trebuie sa sari la castana

Comment

asta cu castana e tare...

Bai ochelarica, mai mai sa-mi dea lacrimile, auzi. Esti bun ca deschizator de drumuri, ai calatorit mult, cunosti locuri, cunosti persoane, stim ca nu esti rasplatit cum se cuvine in prezent. Insa stii ca noi te apreciem si te asteptam mereu cu povestiri haioase.

Haida, barba sus, avem de tras niste folie albastra.
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

salutare!
                respect decizia lui crisneg si sant sigur ca sant destui pretendenti la acest post care de-a lungul timpului au criticat atitudinea si felul de a se implica crisneg in acest club,sant sigur ca crisneg are probleme cred ca toti avem probleme personale dar asta nu inseamna ca nu si-a facut treaba cum trebuie eu cel putin am fost impresionat ca membru nou cum am fost primit in club.

Comment

Acuma sincer prea multa importanta si atentie pentru nimic! Cu toate ca nu sunt de mult in club am vazut si eu ca baietii se organizeaza singuri, e normal ! PLUS ca s-a plictisit lumea sa o arda la seminte mai vor si ei cate o cursa mica prin buc o caterinca ceva !!!

fara limbaj mIRC
                  Last edited by skandal; 25 June 2009, 12:42.

Comment

In primul rand nu mai scrie mIrc ( k ,sh, tz)
                    In al doilea rand se inchide pt ca e trecuta faza si f veche
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

te rog sa nu inchizi....lasa-l asa....nu te incurca cu nimic daca isi mai da lumea cu parerea

Comment

Originally posted by B40FVZ View Post
                        Acuma sincer prea multa importanta si atentie pentru nimic! Cu toate ca nu sunt de mult in club am vazut si eu ca baietii se organizeaza singuri, e normal ! PLUS ca s-a plictisit lumea sa o arda la seminte mai vor si ei cate o cursa mica prin buc o caterinca ceva !!!

fara limbaj mIRC
                        nu ne-am plictisit s-o "ardem" la seminte...chiar ne face placere.
                        mai nou avem o alta oacupatie, sa punk-uim masini.
                        in al doilea rand, asta nu-i club de reisări...e un club pentru toti loganarii. daca unii dintre noi au placerea de a se da...e alegerea lor si nu o fac in numele clubului, eu prefer de exemplu sa merg tare pe serpentine, nu sa ucid motorul la 400 de metri cu jaloane printre militieni.

thread-ul ramane deschis.
                        Fuarte Nervos !!!

Comment

Pai nu facem ma slalom printre militieni, ca are el luminite colorate in fata si sirena...

Vai vai, mai avem pana crestem, ce sa-i faci
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

cine sa cresca la stadiul sau la nivelul de.....?
                            Fuarte Nervos !!!

Comment

Eu sustin ideea lui Skandal, aceea de a avea un coordonator din "umbra" si sa-l intelegem pe Cristi ca acum trebuie sa-si canalizeze toata atentia si energia catre facultate, ceea ce este un lucru foarte important in viata oricui. In acelasi timp ar trebui sa apreciem faptul ca, desi este organizatorul nostru, a avut puterea de a fi deschis fata de noi si a lasat la aprecierea noastra statutul lui in CLUB LOGAN. Parerea mea este ca, nu numai ca trebuie sustinut, dar chiar si incurajat. Cristi.....vom fi alaturi de tine sufleteste si asteptam sa revii cu forte noi...... Respect si multa bafta.....
                              Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

raman perplex de ce pot spune unele persoane.
                                chiar exista oameni buni
                                multumesc baieti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google