Nimeni nu cearta pe nimeni si nici nu obliga. Fiecare ne dam cu parerea, argumentele pro sau contra despre ce consideram la adresa Organizatorului de Intalniri Bucuresti. Eu am mai zis, din respect pentru toti userii direct implicati in LCB, inclusiv crisneg consider ca nu e nevoie de alt Organizator. Este doar o parere personala pe care mi-am exprimat-o si un vot foarte transparent. Daca el insa, considera ca nu mai vrea sa aibe aceasta functie, atunci nu avem altceva de facut decat sa propunem pe altcineva...deocamdata thread-ul e deschis pentru un sondaj in care crisneg poate deduce cati sunt PENTRU sau IMPOTRIVA functiei lui daca asta ar fi motivul principal pentru a renunta.
Crisneg Renunta La Functia De Organizator?!?!?!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Si eu consider ca NU ne trebuie un alt organizator!!!! Eu am ajuns in clubul asta, in care am cunoscut oameni deosebiti datorita lui crisneg, si ii sunt recunoscator pt asta.
DAR, daca cristi considera ca asa ii este lui mai bine, si daca el este hotarat sa renunte la aceasta titulatura, atunci eu cred ca e normal sa ii respectam decizia, nu sa punem si mai multa presiune, si sa fortam lucrurile.
Peste tot, si tot timpul vor exista oameni care vor comenta, care nu vor fi multumiti, sau care se cred mai buni ca altii......cred ca stie toata lumea ca nu poti multumi pe toata lumea, mai ales cand este vb de un numar semnificativ de persoane.
Eu unu, il inteleg, omul mai are o gramada de alte lucruri pe cap, si toate au o anumita prioritate.
Daca totusi moticul principal e ca nu se simte dorit, atunci cred ca se inseala amarnic....vezi ce am scris mai sus!!!!!
In concluzie.....sincer.....daca Cristi asta doreste....atunci lasati omul sa isi vada de viata si prioritatile lui.
sigpic
Comment
-
Pana la urma ce se vrea cu poll-ul asta? Sa vada cetatenii ca nu este dorit de toata lumea sau ce? Eu unu' nu inteleg... Nu o sa votez dar sincer cred ca Crisneg si-a facut treaba foarte bine pana acum. Cum spunea si Rebe: "Pana la urma functia asta nu ofera nici un fel de privilegiu, ci doar responsabilitati.", ce trebuie sa faca un organizator, sa asfalteze locul de intanlire? Sa vina cu bere si mici la intanlire? Ma depasete problema asta. Crisneg a venit cu afirmatiile de mai sus pt. ca este un baiat simtit si l-au deranjat anumite voci care pun pariu ca nu vor avea tupeul sa voteze "nu". Crisnegule eu zic sa te mai gandesti si sa nu mai iei in seama gurile rele care sunt nelipsite din orice societate.
P.S. Cine a votat pana acum "nu" sunt doi useri care nu au nici o treaba cu intanlirile saptamanale/fulger/nationale.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Exact Darksid3. Scuze.
Si "nu" devine "da" la ce am scris mai sus. Nici eu nu ma inteleg cand ma citesc sa moara bibi. Insa sunt convins ca voi sunteti baieti destepti si ati inteles exact ce am vrut sa zic.Last edited by vitriol; 24 April 2009, 23:02.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Nu stiu de la ce a plecat toata treaba asta deci nu pot comenta prea mult , dar daca omul are alte motive intemeiate gen facultate , munca , sotie, catel ,purcel etc nu ne ii poti impune sa faca ceva ,mai ales ca nu are de castigat ca organizator decat respect si " experienta ". Daca face treaba asta pe motiv ca nu il place x-ulescu nu mi se pare normal, sigur acel x-ulescu este mai nou , nu face parte din '' vechea garda '' ( nu ca as avea ceva cu noii veniti , chiar ma bucur ca suntem din ce in ce mai multi ). Dar totusi este decizia lui si trebuie respectata!
p.s. Cristiii mai gandeste-teee !!Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei
Comment
-
Sustin ideea lui Skandal.....sa fie doi organizatori si asa munca se imparte ...cred ca nu isi are rost acest poll...cei care au ceva cu crisneg ar trebui sa isi rezolve problemele intre 4 ochi si sa mergem mai departe in aceeasi formulaIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
incercati ,mai ales cei din club logan bucuresti sa-i intelegeti decizia,nu contest faptul ca fiind student are multe pe cap ,dar cum s-a exprimat chiar el ,nu duce lipsa de popularitate sau celebritate ,are suficiente motive sa renunte la functie in favoarea unui alt coleg,care s-ar ridica la nivelul sau ,degeaba votati impotriva schimbari sau din contra il doriti in continuare ,pana la urma ,doar el decide daca mai vrea sa fie in fruntea clubului sau nu ,deci DECIZIA II APARTINE doar lui...........stima crasneg .
Comment
-
s-a inchis poll-ul. multumiti?
hotarati voi ce si cum faceti.
ma anuntati si pe mine daca puneti de-un vot sau nu, cine sunt candidatii.
mult succes. vad ca facerea de bine uneori e f***** de mama. c'est la vie, c'est la guerre.
p.s. Sa nu va ganditi sa ma nominalizati, nu voi accepta NICIODATA aceasta "responsabilitate".Last edited by crististreulea; 25 April 2009, 23:04.
Comment
-
Cristi tata , stii ca esti febletea mea...mai m-ai suparat tu, da sigur si eu pe tine. ..o cafea ceva si ne trece?Last edited by felixb; 25 April 2009, 20:12.
Comment
Comment