Propuneri CoOrganizator Bucuresti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sincer nu vad rostul de ce va certati, daca majoritatea a ales Mario sa ramana el atunci.......;)
    sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

• Poi sa ramana mario, cine a zis ceva?? PRO MARIO cum am mai zis ... hai sa inchidem toata discutia asta, succes mario si sa ne vedem cu bine!
      Last edited by fuguletz; 26 November 2009, 16:37. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic

Comment

• Asa, bravos. Succes Mario si din partea mea!
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• In sfarsit...s-au linistit apele...bravos Cata.Asa te vreau!Si pentru Mario,sa fie un co-organizator bun...in rest spor la treburi si la tunarit/tiganit masini!Behehehehehehe!Arogantilor!
          sigpic

Comment

• ia votati-ma ma pe mine sa numai fie cearta
            dar daca a iesit @mario-popa,el sa fie si cinste lui
            mario daca te supara careva apelezi "AGENTUL" si ai dovedim pà toti
            bafta tuturor,spor la treaba staff-ului si sa auzim numa de bine
            sigpic
            Poate pentru lume ești o singură personă,dar
            pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• ce face mario ca organizator ? va venii la fulgere cu suc si seminte (ca daia l`am votat) , si va alerga pentru noi la anumite organizari...

Comment

• A se preciza la seminte punga MARE!D-aia cu 30% gratis scris pa punga!Arogantilor!
                sigpic

Comment

• Unde sunt micii???
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by fuguletz View Post

intrebare de baraj?? ce as face ca organizator... pai sa-l auzim prima oara pe mario ... am zis si de la inceput PRO MARIO ... dar corect era vot! 2-3 persoane ... nu una singura!
                    La o intrebare nu se raspunde niciodata cu alta intrebare.

Nu te cunosc personal... insa daca era PRO Mario nu inteleg de ce ai mai agitat apele? asta in contextul in care vreo 15 useri si-au pronuntat optiunea.

Skandal ti-a trecut pe mine? ffa
                    sigpic

Comment

• Vreau sa va multumesc pt increderea si sustinerea voastra. Imi voi da toata silinta sa-l ajut pe Skandal cum pot eu mai bine si sa arat ca merit aceasta functie. Sper sa nu va dezamagesc si impreuna sa facem o echipa foarte buna.
                      Inca o data va multumesc si sa facem cat mai multe lucruri bun benefice Clubului. Bafta si toate cele bune.
                      Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Felicitari palalilaaaa acu...fuguta la treaba ca ai tageturi de facut pana la sf de an
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Felicitari domleeeee!! Ai dat de draq....acu sa te vad pe unde scoti camasa

sigpic

Comment

• Felicitari noului CoOrganizator LC Bucuresti !
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Da da, felicitari lui Mario pentru postura in club care o va reprezenta in toate evenimentele LC Bucuresti. Multa bafta in toate evenimentele in care te implici !
                              Last edited by Alexander; 30 November 2009, 16:36.
                              sigpicBIKER INSIDE

Comment

• Multa bafta Mario si din partea mea
                                sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google