Propuneri CoOrganizator Bucuresti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Top:
    1.Skandal;
    2.DomnulK;
    3.Gionik;
    4.bezmeticu.
    Primii 2 au Logan si de-aia i-am pus primii, mi s-ar parea personal cei mai potriviti apoi urmeaza cei care au detinut Logan dar care in prezent detin alta marca decat Logan, mi se pare cel mai corect.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Altul cu discriminari.. mai frate.. da ce aveti.. poate aia fara logan is mult mai vechi..decat aia cu logan si poate aia fara logan se ocupa mai mult de club decat aia cu logan... de ce ei sa aiba "mai putine sanse" sa zic asa ca de fapt nu ii un privilegiu ii o indatorire.. pe care o accepta..
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

Respectele mele KeanuRev, bine zis si la obiect.
        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

uite ca sunt si eu in carti ... propun :

Gionik
          Jokeru`
          BezMe

multumesc pentru incredere

Comment

aleXpeed si FelixB va multumesc pentru increderea acordata,dar eu ies din discutie, nu vreau sa am cumul de functii. plus ca nu-s prea diplomat si nici cu managementul resurselor nu stau prea bine.

Daca vreunul dintre nominalizati nu doreste sau nu poate sa isi asume aceasta responsabilitate, este rugat sa anunte inainte de a se face poll-ul cu votul.
            Last edited by NerviiMei; 3 May 2009, 00:47.
            Fuarte Nervos !!!

Comment

daca era pe salariu ma complicam eu, dar na...

Comment

Eu il propun pe skandal... si vad ca nu sunt singurul... in 80% din cazuri este amintit in posturile de pe acest thread... deci inseamna ceva...
                sigpic

Comment

80% din cati ?...ai ma fi serios(Skandal te intereseaza ?, eu nu cred, nu esti tu omu care alearga dupa functi).

Comment

Ma dau cu parerea, ca deeee merg la fulgere )

TheJoker: nu prea ar vrea..... (sau poate ma insel)
                    Gionik: s-ar baga la treaba asta, il citez "M-as baga frate dar stiu si eu, p**a mea !"
                    Skandal: asta nustu' ce sa zic, DAR el m-a anuntat ca s-a infiintat threadu' asta ) ;)
                    BezME: nu a mai fost la Mc si a inceput sa isi cumpere jante, subwoofer, s-a organizat bine cu cashu'.
                    SilviuB: omu' asta are 10 boabe de fasole si nu poate sa faca 2 grupe de 5, nu pt ca nu ar fi atent, dar dupa ce face 1 grupa incepe sa ma alerge cu undita pe Kiseleff.

Bafta aceluia de va fi ales si mult spor.
                    No Stress !
                    http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

Felix : nu stiu ce inseamna sa se alearga dupa functii . eu nu am fost prin bucuresti si cand am ajuns acasa am vazut threadu` deschis cu numele meu acolo.
                      nu am facut " campanie " si nici nu am dat fluturase cu numele meu pe ele

ma conformez , am timp si eu consider ca il ajut pe crisneg.

oricare din cei propusi cred ca gandesc la fel.

Comment

Originally posted by felixb View Post
                        80% din cati ?...ai ma fi serios(Skandal te intereseaza ?, eu nu cred, nu esti tu omu care alearga dupa functi).
                        dupa cum am zis... ma refeream strict la posturile de mai sus in care a fost amintit userul skandal... si ca raspuns: 80% din cei 7-8 care au postat ;)
                        sigpic

Comment

Foarte bine, de apreciat ca vrei sa ajuti, sincer cred ca si eu as face la fel...da nu prea inteleg cum poti sa-l ajuti?..in fine...PROPUN inca un post de coorganizator 2...acum am inteles sinx, 80% din majoritatea de 7-8 insi.
                          Last edited by felixb; 3 May 2009, 08:28.

Comment

din moment ce crisneg a spus clar ca nu mai are timp si vrea sa se ocupe mai mult de scoala ... inseamna ca ceva e de facut

Comment

din pacate felix nu am cum sa ajut pe nimeni cu nimic... singurul lucru bun pe care il pot face este sa fiu un user activ pentru acest forum si sa merg la intalniri cand am timp... cum timp nu prea am iar la intalniri merg destul de rar, nu prea am cum sa il ajut pe skandal in obtinerea postuliu de co-organizator.(intelegand aici influenta pe care as putea sa o am intr-un fel sau altul).
                              sigpic

Comment

Cristi este foarte ocupat de aproape 1 an (probleme,scoala) si nu am avut nevoie de COORGANIZATOR, asa ca trage singur concluziile...cand ai intrat in club ai avut impresia ca nu suntem organizati?...PASIUNEA, BUNU SIMT si PRIETENIA sunt suficiente.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google