Am intrat in club prin intermediul forumului si sincer sa fiu cunosc foarte putini membri personal. Nu am simtit niciodata nevoia de a avea pe cineva care sa ''ne organizeze''. Nu trebuie sa iti explic intrucat esti mai vechi in aceasta familie si stii mai bine cum stau lucrurile...
Propuneri CoOrganizator Bucuresti
Collapse
X
-
Originally posted by felixb View PostCristi este foarte ocupat de aproape 1 an (probleme,scoala) si nu am avut nevoie de COORGANIZATOR, asa ca trage singur concluziile...cand ai intrat in club ai avut impresia ca nu suntem organizati?...PASIUNEA, BUNU SIMT si PRIETENIA sunt suficiente.
Comment
-
Eu tot nu inteleg care e problema de nu se doreste co-organizator: nu sunt nominalizate persoanele cele mai potrivite ptr acest post sau nu se doreste o functie in plus? Nu avem nevoie ca cineva sa ne organizeze..asa e , insa ganditi-va ca vine vara si vor fi plecari / intalniri . Cine va tine legatura cu cei din celelalte zone?? vreunu dintre noi?? nu cred ! de aceea este delegata o persoana care sa se ocupe de aceste mici probleme/detalii de comunicatie cu cei din alte parti !
e doar parerea measigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostAltul cu discriminari.. mai frate.. da ce aveti.. poate aia fara logan is mult mai vechi..decat aia cu logan si poate aia fara logan se ocupa mai mult de club decat aia cu logan... de ce ei sa aiba "mai putine sanse" sa zic asa ca de fapt nu ii un privilegiu ii o indatorire.. pe care o accepta..
Comment
-
fiecare cu convingerile lui ! Loganul sa fie cel mai tunat din club?? glumesc ! Avem nevoie de un om matur , destul de vechi in club , constant in prezente la intalniri fulger/saptamanale , fara mari probleme cu banii ( iar glumesc) )sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Tunat, normal, caroserie, numai sasiul, orice Logan sa fie. Parerea mea!
Comment
-
-
felix, tu cand ne mai incanti cu prezenta ep al intalniri, ca in ultima vreme abia te-am mai zarit asa din cand in cand si nici atunci pentru mult timp.
Comment
-
Boooon, am revenit si eu pe meleagurile capitalei, dupa acest mini-concediu.
In primul rand vreau sa multumesc celor care ma apreciaza !!!
In al doilea rand, @Lanceru.....m-ai citat mai devreme, dar nu cred ca era cazul.....de ce? pt ca pur si simplu eu nu imi aduc aminte vreo data sa fi zis ca m-as baga organizator/co-organizator.
In al 3lea rand, eu NU ma bag in treaba asta, deci va rog sa scoateti din calcul varianta in care eu as putea sau nu sa fiu oranizator/co-organizator.
Propunerile mele:
1. Joker
2. Skandal
3. KAndrei
3. Silviu
Inca odata, va multumesc tuturor pt aprecieri, dar nu ma bag in treaba asta.
sigpic
Comment
-
alo, jenika, se pare ca nu citisi cu atentie tot topicul. facusem mai devreme o mentiune.
aleXpeed, FelixB si Gionik , va multumesc pentru increderea acordata,dar eu ies din discutie, nu vreau sa am cumul de functii. plus ca nu-s prea diplomat si nici cu managementul resurselor nu stau prea bine.
Daca vreunul dintre nominalizati nu doreste sau nu poate sa isi asume aceasta responsabilitate, este rugat sa anunte inainte de a se face poll-ul cu votul.
Comment
-
La dracul Jokere....ata ete.
Am citit si recitit thread-ul asta, si pt a nu pati ca si in cazul siglei, cand 2 luni a stat thread-ul deschis pana cand cineva a luat taurul de coarne si a rezolvat problema, propun sa incepem procedura pt crearea POLL-ului.
Din cele 2 pagini jumate, se pare ca cei mai populari ar fi Skandal si Bezme !!!!
Propunerea mea este sa nu mai pierdem timpul, si sa trecem la POLL....si in urma POLL-ului sa vedem cine isi va insusi noua functie.
sigpic
Comment
-
Bezme nu are Logan...asa ca mai bn ramanem fara Co-organizator.
Comment
Comment