Propuneri CoOrganizator Bucuresti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Amandoi au Logan, Skandal pe al lui personal, si Bezme, il are pe al soacra-sii si cum in familie totul e la comun....
    Eu am propus POLL-ul, pt ca nu vreau sa o ardem aiurea o luna, pana ne hotaram.
    Cele mai populare persoane din posturile anterioare sunt chiar ei 2....acum sa vedem ce va urma.

sigpic

Comment

pai asa am si eu pe a lui socra-miu...tot din familie, asa ca decat sa o ardem inca o luna, mai bine renuntam, si asa nu ne trebuie. Cum se numeste co-or.........?
      Last edited by felixb; 3 May 2009, 18:32.
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Daca se considera ca nu avem nevoie, sigur nu se ajungea la discutiile astea.....daca noi cativa oameni consideram ca nu avem nevoie, asta nu inseamna ca e parerea tuturor.

In al 2lea rand, skandal a scris undeva in urma: "ma conformez , am timp si eu consider ca il ajut pe crisneg" de unde eu inteleg, ca daca lumea il va vota pe el, va fi mai mult de cat bucuros sa isi aduca aportul acolo unde este necesar, sau unde poate el.

In concluzie, se vede ca lumea isi doreste un co-organizator, acum urmeaza sa vedem, cine va fi acea persoana.

Parerea mea

sigpic

Comment

care lume ?...5-6 de care pomenea unu mai sus?... frate suntem 50-100, fi serios Gionik .
          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Eu nu mai zic nimica, ca vad ca nu are rost.

Am incercat sa fac un "rezumat" la discutiile anterioare, din care, a reiesit clar ca Bezme si Skandal sunt favoriti.
            Nu mi se pare normal sa se astepte 2 luni, pt ca toti cei 100 sa isi spuna punctul de vedere.
            Aici nu se discuta despre un alt organizator, ci despre un CO-Organizator care sa fie acolo, atunci cand Crisneg nu poate sa fie.
            Organizatorul e clar ca va ramane crisneg, dar avand in vedere ca momentan el are anumite prioritati care ii acapareaza tot timpul, se pare ca e nevoie de acest CO-Organizator.
            Crezi ca are rost sa pierdem 1-2 luni pt a lua aceasta decizie?

sigpic

Comment

Gionik, de ce atata graba, ca nu inteleg?
              MAJORITATEA e plecata in vacanta de 1 mai si tu vrei sa bagi poll cu 2 persoane agreate de tine si inca vreo 2, repede, " pt ca nu vreau sa o ardem aiurea o luna "
              Vorba lui Felix, suntem foarte multi in L.C.B., sau noi nu contam , ci doar cei care vin seara de seara la fulgere????

Comment

Cred ca nu o sa va suparati daca propun si eu pe cineva:
                Felixb
                Sorin_pss
                Daca nu va convine, puteti sa stergeti postul.
                sigpic
                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Skandal si bezme imi vor ceda 50% din venitul lor lunar, daca vor castiga aceasta functie!!

Nu cred ca are rost sa ne interpretam vorbele, ca nu de asta postam aici.
                  Sorine, spui ca ne grabim, Buuuuuun, ne grabim.....dar in loc sa feliciti co-organizatori asa....fara sa fie alesi, sau sa interpretezi vorbele mele, mai bine veneai cu o propunere.
                  Dar, daca stam si cautam samanta de flame si certuri, comentam numai pe langa subiect....ce se intelege din treaba asta?

Nu ma grabesc nicaieri, numai ca nu imi place sa vad cum ne lalaim.....asa de dragul de a posta.....sunt alte thread-uri de discutii generale unde putem posta ce vrem, cand vrem, despre ce vrem.
                  Am incercat sa fac ceva, a fost interpretat si inteles cu totul altfel....pacat!!

sigpic

Comment

propunerile mele au fost taiate din fasa - gionik si thejo3er -, asa ca nu am pe cine sa propun, unul vechi,serios, care ne cunoaste pe toti si care este prezent constant la intalnirile SAPTAMANALE.

Comment

Am vizionat si eu acest thread...din cate vad unii o iau foarte personal faza asta co-organizatorul de parca se castiga ceva din asta dar in fine ....daca este sa fac o nominalizare ar fi Skandal...numai bine
                      In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                      sigpic

Comment

Eu nu doresc ... La intalnirile de sambata n-am mai fost de 2 saptamani si inainte de 3 saptamani ... Nici la fulgere nu prea fac act de prezenta . Asa ca n-am ce cauta pe lista.

Comment

Din ce am observat eu pe la intanliri si nu numai, ca o parere personala, Skandal si Gionik au organizat niste treburi si le-au organizat bine. Daca Gionik zice ca nu se baga si Skandal spune ca se conformeaza, eu cred ca Skandal este omul pe care il cautati.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

imi cer scuze in numele lui frate-miu ca vine cu masina lui l aintalnire la logansiti. o sa-i interzic sa mai vina. observ ca se doreste marginalizarea celor care au plecat de la logan si au ajuns sa detina alte marci de masini.
                            credeam ca suntem prieteni/amici pentru ca ne plac masinile si nu neaparat marca lor, desi ne-a unit loganul.. m-am inselat amarnic.

as tine sa amintesc ca la logan pe capacul la portbagaj sta scris cu litere mai mici: by renault.
                            Last edited by NerviiMei; 4 May 2009, 01:20.
                            Fuarte Nervos !!!

Comment

eu renunt, nu ma mai votati.. nu am logan! skandal e ok! il votez!
                              sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                              Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

deci, mai asteptam o saptamana sa se intoarca oamenii din concedii sa isi dea cu parerea si apoi facem poll-ul.
                                Fuarte Nervos !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google