Propuneri CoOrganizator Bucuresti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Cezar View Post
    Acum ca ne-am lamurit toti, ca sa fie clar: sunt bineveniti oricare, cu mic, cu mare, cu orice fel de mijloc de transport.
    Revenind la topic: cine mai doreste sa fie co-organizator? Doar skandal?
    sau mai bine asa Cezar , " cu mic ,cu bere"

Comment

sinx, alexpeed, bun, sa zicem pentru imaginea clubului. si dac anici unul cu logan nu are posibilitatea sa se ocupe si unul fara logan are...ce facem, asteptam pe unul nou?
      Fuarte Nervos !!!

Comment

De cand e organizatorul/co-organizatorul imaginea clubului?
        Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Originally posted by DomnulK View Post
          sinx, alexpeed, bun, sa zicem pentru imaginea clubului. si dac anici unul cu logan nu are posibilitatea sa se ocupe si unul fara logan are...ce facem, asteptam pe unul nou?
          Originally posted by aleXpeed View Post
          "poate ca am idei mai vechi, in LoganClub, organizatorii si intaietasii ar trebui sa aiba Logan! Daca nu se poate atunci alta marca."
          Scrie pe pagina 2!

@ReBe: atata timp cat este LoganClub si toti au Logan mi se pare normal ca si "seful" lor, "initiatorul de decizii" sa aibe Logan, m-am uitat de curiozitate si pe alte forumuri auto iar cei de pe acolo care sunt mai importanti si iau decizii au acea marca de masina corespunzatoare clubului, la noi de ce sa nu fie asa? Parerea mea, vad ca suntem 2 impotriva tuturor ca sa spun asa, nu are rost sa va ambalati, majoritatea decide!
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

aleXpeed, ti-am inteles pozitia. Apreciez faptul ca si tu m-ai abordat cu acelasi ton calm si dragut (lucru care putini l-ar face - ai respectul meu la capitolul asta), si sper ca si din postul meu sa reiasa acelasi lucru. Dar orice atributii i-am da organizatorului, el nu e imaginea, nu e seful (am inteles ghilimelele), nu e nimic din ce ar reprezenta clubul. E pur si simplu omul cu telefonul - el mediatizeaza si "supravegheaza" in timp ce restul se "rezolva" in cadrul intregului club. Asta e parerea mea Pana aici sunt sigura ca esti de acord cu mine, si banuiesc ca, si pentru tine, ca si pentru multi altii, partea cu masina e doar un "moft", si, evident, nu un motiv de cearta. Oricum, ce as vrea sa subliniez e ca imi place foarte mult atitudinea pasnica care ai luat-o!
            Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

complotatilor
              sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
              Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

bezme sa taci...tu nu ai logan, da?
                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

alooo, calm domnilor, calm
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Rade lumea de noi ...asa ca ...BOX...
                    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

Daca aveti chef de mistouri sa-mi spuneti, nu discriminez pe nimeni!

@ReBe: multumesc asemenea, ma asteptam sa se arunce iar cu pietre, inteleg perfect ce ai spus si m-as mai putea referi la faptul ca un organizator ar trebui sa aibe Logan pentru ca in fond clubul este LoganClub, nu am ABSOLUT nimic cu nimeni care vine la intalniri si are alta marca de masina sau chiar sa fie pieton si entuziasmat de LoganClub, dimpotriva sa fim cat mai multi ca asa este frumos. Daca nimeni din cei care poseda Logan nu vor dori aceasta functie de Co-Organizator iar majoritatea decide ca cel mai bine ar fi cineva cu alta marca nu am nimic impotriva insa raman la convingerea mea (oi' fi mai comunist).
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

mai bine inchideti threadu asta, si il asteptam pe crisneg sa termine scoala...
                        pana acuma mai multa cearta decat solutii.

Comment

alexx...e a 10 oara cand repeti faza asta . asa o sa-i faci fiecaruia care o sa se lege de tine?? a inteles lumea..a citit lumea..nu are rost sa continuam ! Ingropam orice discutie in contradictoriu ca un face rau decat clubului. momentan asteptam ..pana cade runza ( ca-n bancul ala) Sa ne vedem sanatosi la fulgere si saptamanale !!
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

eu tot nu inteleg de ce inca mai este lumea iritata... singurul care s-a aratat incantat de a fi co-organizator a fost skandal... punct... daca mai apar si alti sa le fie de bine... ii luam si pe ei in calcul...
                            sigpic

Comment

Nu-i nimeni iritat .

Maestru' moderator haide cu poll-ul sa vedem daca Skandal e dorit sau nu, sau spune si tu azi ca se tine numai in ziua de maine (poll-ul) si am terminat balciu. Sau daca nimeni nu se mai ofera mai bine nu-l mai faci.
                              Situatia e greu de tinut sub control - multe caractere, multe pareri parca suntem niste oameni asezati pe tnt gata sa decolaaaaaaaam .....Greu, greu

Cu bine si mai zambiti si voi
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

sa facem poll numai cu un nominalizat ?
                                si la cum merge threadu asta, sigur o sa iasa egalitate )))

hai spargem diseara sampania, si il numim pe scandal, co-bici a lu' crisneg ! )))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google