Propuneri CoOrganizator Bucuresti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ete ca reinviem acest thread...

In ultimul timp lucrurile au inceput sa ia amploare : evenimente , plecari , campanii de ajutorare , stikere , stegulete , strangere de bani pentru diverse lucruri pentru club , primire membrii noi , aprobarea colectiva in privinta membrilor care merita sa poarte siglele Logan Club si sa ne reprezinte , prezente la intalniri , sedinta foto .

Multe lucruri de facut , si asa cum foarte bine se stie, toate cele enumerate mai sus au fost duse la bun sfarsit cu brio cu ajutorul colectivului Logan Club Bucuresti , dar mai sunt de facut multe si o sa facem impreuna ...

ca organizator vreau sa desemnez un co-organizator. sa ma ajute direct in cele de mai sus , sa ducem la bun sfarsit mai toate propunerile voastre si sa pot sa mai impart cheltuilile personale pe care le fac in favoare clubului ,cu cineva.

Dupa ceva discutii cu cei prezenti la " fulger " si lungi deliberari , am ales ca omul potrivit pentru acest post sa fie Mario Popa .

Va rog sa va expuneti parerile directe si astept o saptamana intreaga inainte sa numesc direct persoana potrivita.
    Last edited by valeriuciprian; 24 November 2009, 21:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• hac si io cu cine votez? hac aaaaa, cu Mario voteeeeez hac

sigpic

Comment

• Un VOT pozitiv si de la mine... la treaba cu tine Mario

Comment

• Votez cu Mario

Comment

• Daca isi pune sticker pe masina Co-organizator..sunt de acord )) ( glumesc)
            El sa fie.
            Last edited by FANE_CLK; 24 November 2009, 22:11.
            sigpic

Comment

• Mario Popa e un tip de treaba...si eu dau un VOT POZITIV....( sa se lase cu evenimente frumoase)..numa bene!!!
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

• ce sa zic +1 mario
                sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• Daca voi credeti ca Mario Popa ar fi cel mai indicat pentru acest post nu pot decat sa ii urez mult succes la viitoarele activitati. Mario Popa sa fie, ca pe gionik nu l-ati vrut.
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Un vot si de la mine pentru Mario........
                    sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

• toata lumea cu mario

Comment

• Il stiu personal pe Mario...un vot de incredere si de la mine...deci il "canonizam"?
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Go Mario Go, Go Mario Go.
                          Ce sa zic.....e bun la gratare, e bun la manele(pe care le dispretuiesc cand sunt treaz), e bun la consum seminte/cola viteza, e bun ce mai.....

No Stress !
                          http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

• cu toate ca nu-l sufar..l-am votat !! D
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• pro mario, dar ce nu inteleg eu ... De ce nu faceti un post separat ca sa voteze fiecare in parte??
                              sigpic

Comment

• pentru ca vreau parerile directe ... discutabile .. si cred ca am ales pe cine trebuia dupa cum se vede

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google