If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Logan Club Bucuresti Pe Bicicleta,rola,trotinete...etc.
acum am gasit topicul asta si eu fiind oarecum tanar pe aici.. cum a ramas pana la urma? Se mai fac iesirile cu bicicleta sau se stabilesc la intalnirile de la Polivalenta?
Ar fi interesant sa mai vad si eu alti biciclisti inafara de mine pe la intalniri, pana acum am auziti multi doritori dar am fost singurul care a mai aparut cu bicicleta ( bezme poate sa confirme ).
Am promis ca aduc rolele cand vin cu masina! De atunci pana acum am venit doar cu CFR-ul, asa ca nu le-am mai carat dupa mine, dar o sa ma tin de cuvant!
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
Am tras acum 3 zile o tura cu bicicleta... trebuia sa ajung repede undeva si cum la 8 dimineata nu am loc nici sa respir in Militari am pus repede mana pe bicicleta... era neatinsa desi o aveam cumparata de 3 luni... mi-a placut tare mult... cum prind putin soare cum dau iarasi o tura...
Si eu nu stiam daca merita sa imi cumpar bicla si sa ma "dau" singur cu ea...la primavara imi achizitionez si eu una si sper sa ne plimbam in haita....in perioada liceului ii rupeam rotile prin bucuresti,ma plimbam de nebun ) mai cu seama ca urmaresc de atunci turul frantei.Chiar sunt foarte interesat de bicicleta.Dar pe vremea asta nici sa imi bat cainele nu am chef
si totusi...cine poate sa se desparta de masina si sa iasa cu role, bicileta?a venit vara.... lasa masina in parcare si da burta jos la o plimbare sanatoasa
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment