Bagati nene abdomene, alergat, fiare...la varsta voastra rupeam salile de fiare...fara gluma
Logan Club Bucuresti Pe Bicicleta,rola,trotinete...etc.
Collapse
X
-
Lu' stuke i se apropie cutitul de beregata... Ia zi, predam plasticele?
Comment
-
Pai demult aveam in plan o bitzigla...
V-as propune sa ne cocotam tzicletele in trin si sa mergem la Brasov, sa urcam in poiana... Asta dupa ce ne antrenam pe aci prin oras. Ce ziceti?
Am putea apoi sa facem traseul Poiana Brasov-Brasov-Sacele-Cheia- Babarunca-Valenii de Munte, apoi iar cu trinu' spre cashile noastre.
Comment
-
Pai ar fi tare, ca dupa Sacele mergi numai in coborire, pana pe babarunca, unde ai de urcat niste serpentine. Drumurile sunt largute, sunt multe locuri de facut popas, insa putine asezari omenesti (unde sa poti manca o ciorba, etc)
Daca se face asa iesire, trebuie pregatire temeinica. Eu promit ca pana la sfarsitul verii o comit. Prea mult imi place Babarunca, asa ca o fac oricum, cu bicicleta, cu masina, cu orice.
Ar fi tare sa aibe cineva o duba, sa nu mai depindem de trin
Comment
-
Ho drace, nu poti sa faci asa ceva. Plus ca e periculos pe DN1, sunt toti "ciumecii" si putzoii de Dorobanti pe traseu...
Pe Valenii-Cheia-Brasov e mai subtire traficul, sunt tiruri , dar putine
Comment
-
Originally posted by SilviuB View PostLasa-i ca amandoi sunt amarati in momentele astea ...
Pe partea cealalta, a bicicletei este foarte sanatos, eu n-am mai scos-o de vreo 3 ani din pod, si tot timpul imi dau curaj....
Comment
-
Originally posted by detail View PostFaceam haz de necaz, ca si eu am circulat 2 saptamani, acum vreo 6 ani, cu "sofer", de credeam ca o sa mor de boli de pipota...
Pe partea cealalta, a bicicletei este foarte sanatos, eu n-am mai scos-o de vreo 3 ani din pod, si tot timpul imi dau curaj....
Si intr-un fel ... lucrurile deja s-au intamplat ... asta e ... inapoi nu mai am cum sa dai timpul. Si stiti cum e, ce nu te omoara te face mai puternic.
Comment
-
Ha mi-am tunat martzoaga!!!i-am pus untdelemn de la bunica pe lant!!i-am marit presuinea....in cauciucuri!!!i-am scos un schimbator de foi pentru o precizie mai mare la schimbarea pinionelor!!!asa ca va astept la shoping!!!Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
Acu' am vazut si eu topicul asta. Daca vreti sa faceti miscare va invit la o tura in padurile de la Cernica, traseul e pe alese in functie de cat va tin 'gladiolele' de la 30-65km. Eu am inceput anul trecut sa merg cu bicicleta si deja particip la maratoane. Weekendul trecut am fost la Maratonul Medieval de la Medias, tura offroad de 50km. Am iesit pe locul 84 din 315 si cu fiecare iesire incep sa mai scad cateva pozitii.
Pe reno deja am format de anul trecut un grup care iesim pe la munte. Ultima tura a fost in Baiului, acum doua saptamani. M-as baga si seara la o tura cu voi prin Bucuresti sau Herastrau. Facem o adunare ceva?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment