ma bucur ca nu-s singuru politist de pe forum. sa conduceti cu grija
Tu Cu Ce Te Ocupi ? Poate Avem Nevoie De Ajutorul Tau !
Collapse
X
-
un mic Student anul I la Academia de Politie, fost elev la Liceul de Politie din Buzau !! am facut armata cat pentru tot neamu meu !!!Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
ID: cipry263
Comment
-
-
prietene... tocmai intors din stagiul de practica de o luna (deci stiu si cum e sa muncesti cu adevarat), trecut deja printr-o sesiune si fiind integralist.........iti pot spune cu parere de rau ca viata nu e chiar asa de roz in meseria asta..... stiu ca unii privesc politistii ca si cum ar lua 50 mil pe luna, dar nu e chiar asa. Ideea e sa nu te astepti la prea multe ca ai sa fii dezamagit. Ce e bine e ca de la academie iesi ofiter si e un pic altfel fata de subofiteri care muncesc cel mai mult......ore suplimentare ai sa faci o gramada de nevoie si nu o sa ti le plateasca nimeni. In principiu....e un viitor asigurat....pentru ca un tanar ofiter are 20-21 mil salariu....si daca esti in alt oras sau nu detii mai nimica iti mai da bani de chirie vreo 6-7 mil. Si gandeste-te ca tot se mai pastreaza ceva din vechea militarie.....deci prostie inca exista si nu asa cate un pic, ci cu tona!!! Una peste alta ..... bafta la examen si ia si invata ca e mult si greu tare..... si nici sportul nu-l lasa mai prejos....am vazut multi picati si iesind plangand de la examen. daca te mai pot ajuta cu altceva, poti da add pe mess si mai tinem legatura!Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
Comment
-
radu 2008 - ai grija si trateaza cu aceeasi concentrare si atentie fiecare proba oricat de simpla ti s-ar parea si daca ajungi la la scris la fel trateaza fiecare intrebare..... Bafta!!Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
Comment
Comment