If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Se mananca bine in Boem, undeva langa ASE.
Recomand penne siciliene.
Se mai mananca bine si in Capriciosa, cea de la intrare pe DN1. In special desertul e brici, tiramisu. Ar mai fi de incercat pui cu portocale. Preturile sunt ok, nu sunt piperate.
Dar altceva in afara de shaorma nu mai stiti?
PS:prefer kfc decat shaorma ;).
Prefera tu prajelile alea tampite, ca noi mancam carne innabusita bine cu zarzavat si ceva condimente, toate astea invelite intr-o lipie facuta din apa si faina. Macar la saorma iti poti alege cat de picanta sa fie, la KFC te duci pe copca daca esti sensibil la stomac. A doua zi de dimineata pui doliu pe veceu.
Acolo se vede cat de sanatoasa e mancarea gen KFC (nu vezi de unde provine carnea, nu stii de cate ori a fost folosit uleiul in care e prajita, s.a.m.d.)
@Dsign: Uleiul de la KFC nu se schimba niciodata, cand este prea murdar se filtreaza, iar cand se mai termina se completeaza ... cine crezi ca sta sa puna odata pe zi ulei de... "pfoai de lapsus am, dar oricum e scump ... nu e BUNICA ".
au mai spus si altii dar recomand si eu: Maverick(a) (non stop) cum ii spuneam noi cand eram la liceu complex orizont drumul taberei (preturi cam mari), si la Dines recomand shaorma pui cu un pahar de iaurt...hmm...o minunatie. la apaca am mancat de cateva ori dar nu prea mi-a placut.
sau mai nou meniul de crizaaa de la spring time: un hamburger (sau ce e ala), o salata buna si o doza de pepsi 0.33 toate la 5 lei
Last edited by geo_ultras; 18 December 2009, 00:13.
Am mancat bine la Casa Rustic, parca asa se numea, undeva pe Valea Oltului. Am mancat o pizza buna la Casa Roz... il asteptam pe skandal sa vina la o cafea si am zis sa mananc o pizza. Am ramas placut surprins... si locatia arata putin mai select decat majoritatea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment