Unde Mancam Bine In Bucuresti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si mega ultra scumpa, uneori prea mare sa o poti manca pe toata. Mi se par nesimtiti. Pana si Dines si Dristor au realizat ca trebuie samai umble un pic la calitate si pret
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Originally posted by Kalimera22 View Post
      Shaormaria 'La grasi' sau 'cabana' e 3 lei o shaorma mica si 5 lei una mare
      Idem, suntem vecini? La cabana e nasoala, dar la grasi sunt cei mai tari, mananc rar de la fast food dar "La Grasi" sunt cei mai tari, "cabana" este langa ei, nu sunt cine stie ce, imi place ca din cauza lor la grasii astia au preturi foarte mici si mancare foarte buna. Recomand!
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

cu toate ca la cei din dristor nu prea am mancat,aveau si au niste scoruri cum avea Dinamo la pauza pe vremuri(ce vremuri!!),am ales sa mananc in plazza o shaorma de la ei...mi-a placut foarte mult,merita toti banii!pizza buna,pe valea oltului,pizza kara!super,recomand.
        Last edited by PCH; 19 January 2010, 18:21.

Comment

asa e disgn , pretul e putin cam piperat dar eu zic ca merita.stiu ca inainte iti dadea si o cutie de pepsi la o shaorma

Comment

shaorma buna e si la chicken grill vitan (la prosper), pacat ca nu prea stiu sa o ambaleze, dar e super buna si plina cu detoate
            legat de shaormeria "la cabana", cea dintre brancoveanu si big berceni, a fost buna acum un an si ceva, acum au stricat`o.....sa nu mai vorbim de "baietasii" care o prepara
            sigpic

Comment

Shaormeriile 'la grasi; si 'cabana' sunt in apropiere de piata resita la straja.Recomand 'la grasi' te servesc repede, shaorma e buna, maricica (pt 5 lei)
              Tinc fest !!

Comment

si eu recomand "la grasi" pt shaorma ...este foarte buna la un pret foarte bun mai exact shaormeria se afla pe straja ...in apropiere de piata resita
                http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...sh-t19404.html

Comment

Ce de bercenari pe-aici .... Ma voi v-ati vorbit cu oamenii sa le faceti reclama ?

P.S. Bun si kebap-ul
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

cea mai buna e de la maverick de departe... 22 de roni cea mare dar te satura bine bine. Ai cadou o cutie de pepsi / mirinda / 7up / lipton.
                    sigpic

Comment

Originally posted by Eu4yas View Post
                      Ce de bercenari pe-aici .... Ma voi v-ati vorbit cu oamenii sa le faceti reclama ?

P.S. Bun si kebap-ul
                      Fix pe Straja s-au gasit sa faca mancare asa buna, sa aveti energie pentru cautatul multimii de Loganisti care se afla in zona, vodka, eu4yas, fugulet bla bla.... Shaorma mica 5 lei, cea mare 7 lei, kebap-ul 4.5 lei, sunt excelente!

Comment

Originally posted by sinx View Post
                        cea mai buna e de la maverick de departe... 22 de roni cea mare dar te satura bine bine. Ai cadou o cutie de pepsi / mirinda / 7up / lipton.
                        'ca-ti-as saorma ta aia mare, unde bagi nene si una de-aia si un pepsi? Nu iegzblodezi?

Aia sunt nesimtiti cu preturile alea. Adica eu nu dau 22 lei pe un amarat de odorizant auto de calitate, si au impresia ca le dau lor pe saorma? Pana si la Mac maninc mai ieftin, poate si mai bun daca am inspiratie...
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Cel mai bine mananci..... ACASA

Comment

adevarul este la ca la meverick au preturi foart mari, chiar exagerat de mari. cat am fost in liceu mancam o portie de cartofi prajiti (200 gr) cu ce vrei tu pe deasupra (maioneza, sare, piper, ustoroi, ketchup dulce sau picant in orice combinatie vrei sau toate odata) cu paine si sana la sticla....hmmm...o minunatie acum sa nu radeti de mine

Comment

Si cat costa minunatia aia?

Comment

da man, scuze imi tot repetam sa pun pretul ca am uitat) portia de cartofi prajiti (200 gr) costa 3 lei

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google