Si mega ultra scumpa, uneori prea mare sa o poti manca pe toata. Mi se par nesimtiti. Pana si Dines si Dristor au realizat ca trebuie samai umble un pic la calitate si pret
Unde Mancam Bine In Bucuresti
Collapse
X
-
-
Originally posted by Kalimera22 View PostShaormaria 'La grasi' sau 'cabana' e 3 lei o shaorma mica si 5 lei una mare
Comment
-
cu toate ca la cei din dristor nu prea am mancat,aveau si au niste scoruri cum avea Dinamo la pauza pe vremuri(ce vremuri!!),am ales sa mananc in plazza o shaorma de la ei...mi-a placut foarte mult,merita toti banii!pizza buna,pe valea oltului,pizza kara!super,recomand.Last edited by PCH; 19 January 2010, 18:21.
Comment
-
shaorma buna e si la chicken grill vitan (la prosper), pacat ca nu prea stiu sa o ambaleze, dar e super buna si plina cu detoate
legat de shaormeria "la cabana", cea dintre brancoveanu si big berceni, a fost buna acum un an si ceva, acum au stricat`o.....sa nu mai vorbim de "baietasii" care o preparasigpic
Comment
-
si eu recomand "la grasi" pt shaorma ...este foarte buna la un pret foarte bun mai exact shaormeria se afla pe straja ...in apropiere de piata resita
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostCe de bercenari pe-aici .... Ma voi v-ati vorbit cu oamenii sa le faceti reclama ?
P.S. Bun si kebap-ul
Comment
-
Originally posted by sinx View Postcea mai buna e de la maverick de departe... 22 de roni cea mare dar te satura bine bine. Ai cadou o cutie de pepsi / mirinda / 7up / lipton.
Aia sunt nesimtiti cu preturile alea. Adica eu nu dau 22 lei pe un amarat de odorizant auto de calitate, si au impresia ca le dau lor pe saorma? Pana si la Mac maninc mai ieftin, poate si mai bun daca am inspiratie...
Comment
-
adevarul este la ca la meverick au preturi foart mari, chiar exagerat de mari. cat am fost in liceu mancam o portie de cartofi prajiti (200 gr) cu ce vrei tu pe deasupra (maioneza, sare, piper, ustoroi, ketchup dulce sau picant in orice combinatie vrei sau toate odata) cu paine si sana la sticla....hmmm...o minunatie acum sa nu radeti de mine
Comment
-
Comment
Comment