ikea acolo mananci si bei cel mai bine !
Unde Mancam Bine In Bucuresti
Collapse
X
-
Saorma buna si acceptabila la pret ( 12 ron) e pe Pantelimon, la Marius ( lant de mai multe magazine ) dupa cimitirul Armenesc ! Preturi acceptabile si servire f buna ( zic eu ) este la Restaurant Anatolia ( zona Tei ). Specific turcesc. In rest aripioarele KFC rullz , chiar si hot dog-ul de Ikeea ...
Pofta-n gura!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Recomand Tip-Top ca si cofetarie, sunt un fanatic al amandinelor. Iar cu gogosile, voi incerca, n-am mai mancat de hohohooou...
@Joker: Buna idee, uitasem de colegii din tura de noapte care stau cu radarul.
Comment
-
tip top,atat?...ceva mai "select"?,stiu ca era una pe la universitate,blocul vis-a-vis de cel cu pizza hot,unde era kenvelo odata...in rest nu mai stiu.Cofetarie-patiserie buna este si la apusului in bulevard,dar au program limitat si trebuie sa iei savarina acasa
Comment
-
Originally posted by PCH View Posttip top,atat?...ceva mai "select"?,stiu ca era una pe la universitate,blocul vis-a-vis de cel cu pizza hot,unde era kenvelo odata...in rest nu mai stiu.Cofetarie-patiserie buna este si la apusului in bulevard,dar au program limitat si trebuie sa iei savarina acasasigpic
Comment
-
va multumesc baieti pentru cofetariile recomandate,iar pentru amatorii de shaorma ieftina luati in vedere ca la kogalniceanu(cei din stanga cum te duci spre facultatea de drept venind de la cismigiu/lazar) au preturi de criza,am trecut ieri cu masina pe acolo si am vazut afis mare,shaorma mica parca 4 ron si aia mare 7 :|...deci se poate!Last edited by skandal; 26 January 2010, 19:08.
Comment
-
Shaormeria Cleopatra , este in aviatiei , prin zona aceea , mai este o shaormerie tot acolo , unde este petromul , la parter la unul din blocurile acelea . La cleoptra imi plac sosurile(13ron shaorma mare) si la celalta de la bloc este 15ron parca ,shaorma de la 1mai , 7ron cea mare , acolo la copertina rosie , foarte buna si acolo ... Ar fi si Yummy Chicken dar nu recomand sa va luati shaorma(o face , si o incalzeste la cuptorul cu microunde ) , ci sa va faceti un meniu dupa pofta voastra (2-3 portii de cartofi 6 ron daca tin minte bine , o salata , si la carne in functie de ce aveti pofta , personal cu 15ron imi faceam un meniu care tinea ceva timp de foamne) ... Am uitat: La ceva "dulcegarii" recomand Ana Pan , si Cofetaria Maria (e pe langa shaormeria cleopatra , pe partea opusa la parterul unui bloc)Last edited by Nimeni; 27 January 2010, 13:53.
Comment
Comment