L-am prins pe Shark la eforie nord, poze pun cand primesc
PUNK'D By Logan Club Bucuresti !!!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by aleXpeed View PostTananinaaa, masina lui vodka n-am mai vazut-o in zona de mult timp, azi l-am vazut in zona Garii de Nord, asa ca pazea vodka, you can run but you can't hide, cred ca prin zona garii isi face veacul acum
.
)
Comment
-
Stiu ca e tarziu.. mea culpa.. dar acum am scos pozele de pe telefon.. eh nu-i nimic.. ne mai amintim si radem
Comment
-
L-am prins pe SDP pe la Lujerului... ma duc repede sa cumpar de la magazin niste spray-uri de stopuri... sper sa-i placa
(glumesc)sigpic
Comment
-
Vai vai, ce roti murdare avea, trebuia sa le speli cu ceva acid de baterie...
Comment
-
In continuare ma bucur ca am masina pazita si la serviciu si acasa ....Doamneeee, plapumi pe geam, spalari cu acid din baterie .... Imi fac firma de publicitate si va invit la brainstorming-uri ca vad ca nu duceti lipsa de idei
. Toate cele bune !
Comment
-
ady_p.. nu te lauda cu paza ca asa a facut si FOFu.. si uite mai sus ce a patit
Comment
-
Ce-mi place ca numai astia importanti se ard intre ei.
Comment
-
nu te baza pe asta.. ca odata ne schimbam pe astia mici
Scuze de offtopic.. dar.. am lansat un concurs cu premii.. http://www.loganclub.ro/forum/hai_sa...921#post370921 click pentru detalii
Comment
-
-
Haidi ba astept pozele cu punk-ul la masina mea.. ca s-a dus azi de dimineata tata sa-i mai incarce bateria.. si a gasit-o.. si vreau sa vad si yo ce i-ati facut.. jur ca n-am banuit nimic si ca nu stiu cand.. dar am o vaga impresie ca a fost Tomu cu K-ul..
deci da.. I got punk'd
si totusi.. pozele? am auzit ca era o gogoasha cu gem infipta in varf..
Comment
-
nah...c-am inceput sa gasesc una-alta la stergatoare. Un punk'd finut ;)
Attached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
in aceasta preaminunata noapte un coleg in ale fulgerelor si-a luat portia de punk'uiala.
abia astept sa vad dimineata reactia lui.
Comment
Comment