o sa ne iei calutii loganelor la intrebari )))
PUNK'D By Logan Club Bucuresti !!!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Originally posted by Cezar View PostRecunosc, si eu am participat la impodobirea masinii.
Ca sa scutesc nu bun preten, si sa nu ma dea el in vileag, eu sunt cel in camasa rosie/roz, vizibil in ultima poza.sigpicBIKER INSIDE
Comment
-
nu am spus nimic de "Punk'd-ul" care mi l-a facut MCD-ul.......dar nu asa se procedeaza dupa parerea mea....sa pui hartie igienica pe repartitor. pe arcuri si pe toba de esapament....ca sa nu mai zic ca mi-au pus hartie si in fetele de la usi....m-am chinuit ceva sa le scot, dar am reusit......daca facem ceva eu zic sa ne raportam la ce s-a facut pana acum sau ceva ce se poate face la suprafata.....oricum nu ma suparam daca ma Punk'd-uiau cum trebuia....ma asteptam sa gasesc ceva la ea, dar nu in asa fel.....nu cred ca se procedeaza corect sa-i facem ceva unui loganar in asa fel incat sa nu se vada....modalitati sunt multe de a-i face ceva sa nu vada si nu cred ca li se vor parea ok....asta este parerea mea si nu vreau sa se supere MCD-ul sau altul caruia i se pare cool sa faci asa ceva......inca o data: nu m-am suparat, dar nu asa se face.......baftaTraieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
Vai mamaaaa, capata proportii teaba asta, ies sa dau mancare la caini ... )
Comment
-
yo unu sunt de parere ca atat vreme cat punk'ul a fost pozat si postat, ca omu sa vada de unde sa-si mai scoata hartia.. si atata timp cat hartia aia nu afecteaza ceva din punct de vedere tehnic sau mecanic la masina (gen un cocolos de hartie infipt in admisie) .. e ok.. repet parerea mea... dar din spusele tale nu au fost pozate toate modificarile roz aduse de tovarasul MCD...
Comment
Comment