Fapte nu vorbe. Sa aveti un Paste Fericit, la datorie ca de obicei. Ma plimbam cu masina pe stradute dupa numere, cand dau de 2 remblere, una mai Jantata ca alta asa ca am dat fuguta pana acasa, pac pac, tzac tzac si iete' ce-a iesit. Un trecator mi-a spus sa ii pun o banana in toba lui Jean))). 2 iepuri impuscati deodata. Data viitoare urmeaza altii, nu scapati de 'al mic si rau. Noapte buna!!
PUNK'D By Logan Club Bucuresti !!!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
mi-am luat-o sub ochii mei, chiar dupa inviere... A fost ceva activitate in noaptea asta
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostFapte nu vorbe. Sa aveti un Paste Fericit, la datorie ca de obicei. Ma plimbam cu masina pe stradute dupa numere, cand dau de 2 remblere, una mai Jantata ca alta asa ca am dat fuguta pana acasa, pac pac, tzac tzac si iete' ce-a iesit. Un trecator mi-a spus sa ii pun o banana in toba lui Jean))). 2 iepuri impuscati deodata. Data viitoare urmeaza altii, nu scapati de 'al mic si rau. Noapte buna!!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Comment
-
Dani care se uita neputincios pe geam am "pankuit " loganul agitat ...Last edited by skandal; 12 April 2010, 11:14.
Comment
-
Nu stiu care ma pacalit si pe mine,,vecin,copil,raufacator,,,,ca inainte de paste(joi mai exact) o iau pe fimea sa plecam dupa nevastamea la munca.
Pun fata in scaun,intru si eu in masina dau cheie si dintr-o data in spatele masinii un zbarnait tare(ca de carute cu oale).
Accelerez se auzea si mai tare,luam piciorul se auzea mai incet...CE sa fie,ce sa fie??
Dupa ce am localizat sunetul de unde vine,ma duc in spatele masinii si cand colo ce sa vezi?....Un ditamai surubul de vreo 20 cm lungime cu tot cu seibi vreo 3 si piulita de rigoare era bagat pe teava de esapament si zbarnaia ala acolo ca toti dracii de ma si speriasem..crezusem ca a picat ceva la motor initial.
De care o fi fost,,nu l-am vazut...Bine ca nu ia facut altceva mai rau!
Comment
Comment