au troncanit vreo 3 sticle de Cola goale) de au inceput vecinii sa ma intrebe daca merg la nunta)
PUNK'D By Logan Club Bucuresti !!!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Daca tot avem ajutoare la nivel asa inalt, zic sa il punk-uim, mutandu-i masina cateva strazi mai incolo.
Il adoarme intr-o seara Bianca, si dupa ce sforaie, ne da cheile, deschidem si o impingem, ca sa nu facem zgomot, si sa ii stricam somnul adanc
Oricum, e bine sa stim ca avem oameni infiltrati....planurile se fac usor usor
sigpic
Comment
-
Vodka ... masoara-ti cuvintele daca nu vrei sa te "busted" eu grav ca in ultimul timp esti cam alb la fata ! Abea astept sa iti "decoreze" baietii masina .
PS: ar fi bine sa il aranjati cand este la mine(informez eu pe careva cand o sa fie Vodka la mine) ca asa cu ocazia asta ii pot face o poza pentru a ii surprinde reactia !
Comment
-
-
Cata...era si cainele afara, cand infasuram masina....zicea Tomu (asta vb cu animalele), ca era trist catelu' din cauza lipsei aparaturii high tech, cik avea decat 3 megapixeli camera lui...poate ii cumperi ceva care sa faca poze bine noaptea si pe la 10 mega asa ;)
Dark...astia au fost aciupalitici si au facut poze dinainte, eu cu tomu,grasu si silviu bbb, eram in pajura cumparam 19 suluri de hartie igienica
Pana am ajuns la Cata fof se pierdusera N hartii igienice pe Ion Mihalache... Tomu credea ca e iarna si a incercat sa dea cu bulgari de hartie in skandal si in sia, rasu curcilorNo Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
-
moamaaa moamaaa ce panarama pe aici ))
baietii, am o propunere pentru voi...daca tot avem "scurgeri de informatie", zic sa profitam de ele curand, iar intre timp poate mai apar "surse sigure" ))
Sesiunea e aproape gata....poate facem o vizita prin cartier...stiti voi la cine
Comment
Comment