Campanie De Ajutorare A Unei Case De Copii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azi am avut ocazia sa particip la primul eveniment de acest gen si sincer am ramas impresionat de cei mici ...

PS. "Va pupa Jan ! " ... Pau...am fost la Mec in Drumul taberei si a intrebat Alina de tine

Comment

• Frumos... bravo si mii de multumiri celor care au ajutat.
      sigpic

Comment

• O campania incheiata cu succes .
        Multumesc celor implicati direct in campanie , prin donatii si alergatura fizic.

O campanie Marca LOGAN CLUB BUCURESTI .

Comment

• Va pup si eu ) ....

Cosmine era normal sa-ntrebe, ma asteptam
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• felicitari LCB pentru aceasta campanie, incheiata cu multe zambete din partea celor mici. mi`as fi dorit din suflet sa fi fost si eu langa voi, dar din pacate nu s`a putut. imi cer scuze sincer si sper ca data viitoare sa fiu si eu langa voi.
            sigpic

Comment

• a fost foarte frumos şi a ieşit foarte bine, felicitări tuturor.

ca o propunere, când o să fie frumos afară, nu îi scoatem o zi în parc sau la un muzeu?

Comment

• Eu nu pot spune decat ca am fost foarte impresionat de cei mici...RESPECT LOGAN CLUB BUCURESTI!

Comment

• Originally posted by aleex_costy View Post
                  a fost foarte frumos şi a ieşit foarte bine, felicitări tuturor.

ca o propunere, când o să fie frumos afară, nu îi scoatem o zi în parc sau la un muzeu?
                  Nu este chiar asa de usor... trebuie sa ii iei pe copii pe propria raspundere. Iti asumi tu raspunderea sa iei 5 copilasi in masina? Eu unu nu, nu se stie niciodata.
                  sigpic

Comment

• Ştiu că nu e aşa de simplu, dar nu trebuie să îl luăm pe răspunderea noastră, cred că doamna Mihaela, dacă am reţinut bine numele, ar fi bucuroasă să o însoţim cu copiii.

Cât despre transport, nu cred că e riscul aşa de mare să iei cel mult 4 copii în maşină şi să îi ducem la destinaţie. Nu o să mai conducem tare, o să mergem regulamentar şi asta e. Acelaşi risc îl ai tot timpul în care ai unul sau mai mulţi pasageri.

Eu sunt dispus să îmi asum riscul şi responsabilitatea de a lua 3-4 copii în maşină spre locul în care vrem să îi ducem.

Comment

• frumos baieti imi pare rau ca nu am putut merge de serviciul
                      stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• continua campania ? se mai fac donatii ?

Comment

• da , in septembrie ...

Comment

• si cand incep donatiile ? pentru septembrie

Comment

• marx , o sa anunt prin mijloacele deja cunoscute ... doar trebuie sa fi atent ;)
                              Last edited by skandal; 8 March 2010, 12:15.

Comment

• Originally posted by aleex_costy View Post
                                Eu sunt dispus să îmi asum riscul şi responsabilitatea de a lua 3-4 copii în maşină spre locul în care vrem să îi ducem.
                                Pai idei bune avem toti insa sunt greu de pus in practica. Fa un plan, gaseste o locatie buna, cauta sponsori, prezinta toate astea la polivalenta intr-o sambata si sunt sigur ca baietii te vor ajuta.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google