If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
felicitari LCB pentru aceasta campanie, incheiata cu multe zambete din partea celor mici. mi`as fi dorit din suflet sa fi fost si eu langa voi, dar din pacate nu s`a putut. imi cer scuze sincer si sper ca data viitoare sa fiu si eu langa voi.
a fost foarte frumos şi a ieşit foarte bine, felicitări tuturor.
ca o propunere, când o să fie frumos afară, nu îi scoatem o zi în parc sau la un muzeu?
Nu este chiar asa de usor... trebuie sa ii iei pe copii pe propria raspundere. Iti asumi tu raspunderea sa iei 5 copilasi in masina? Eu unu nu, nu se stie niciodata.
Ştiu că nu e aşa de simplu, dar nu trebuie să îl luăm pe răspunderea noastră, cred că doamna Mihaela, dacă am reţinut bine numele, ar fi bucuroasă să o însoţim cu copiii.
Cât despre transport, nu cred că e riscul aşa de mare să iei cel mult 4 copii în maşină şi să îi ducem la destinaţie. Nu o să mai conducem tare, o să mergem regulamentar şi asta e. Acelaşi risc îl ai tot timpul în care ai unul sau mai mulţi pasageri.
Eu sunt dispus să îmi asum riscul şi responsabilitatea de a lua 3-4 copii în maşină spre locul în care vrem să îi ducem.
Eu sunt dispus să îmi asum riscul şi responsabilitatea de a lua 3-4 copii în maşină spre locul în care vrem să îi ducem.
Pai idei bune avem toti insa sunt greu de pus in practica. Fa un plan, gaseste o locatie buna, cauta sponsori, prezinta toate astea la polivalenta intr-o sambata si sunt sigur ca baietii te vor ajuta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment