Campanie De Ajutorare A Unei Case De Copii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ska, in 2-3 zile, am vb deja cu mama copiilor, cei de la Unilever or sa duca ei, intr-un final, adica ne-au ajutat si cu transportul:

RAMA CLASIC 250G 45 Buc

HELLMANN'S KETCHUP CLASIC 490G 24 Buc

KNORR LIGHT MAYO 12X225ML 24 Buc

KNORR MUSTAR DULCE 500G PLASTIC 24 Buc

Am vorbit deja si o sa ma anunte mama dupa ce primeste produsele, stie ca vin din partea noastra
    Event planner

Comment

• vreau si eu cateva poze ... vezi cum faci multumesc

Comment

• Produsele (margarina, mustar etc.) au ajuns acum la copii, m-a sunat mama lor
        Nu stiu ce sa-ti zic cu pozele, cand am fost cu lapticul chiar am uitat iar acum s-a ocupat firma de transportul produselor
        Pe viitor am retinut si o sa incerc sa fac ceva si in acest sens
        Last edited by roxana22; 11 August 2010, 13:31.
        Event planner

Comment

• multumesc roxana , se pare ca incet incet ne atingem scopul de a fi alaturi de acei copilasi si a scapa de griji pe " parintii " lor ... felicitari inca o data pentru reusita ... din pacate sunt singurul care te felicita ...

Comment

• Efortul Roxanei trebuie apreciat, in primul rand, caci ea a gasit acesti sponsori, apoi Skandal care prin intermediul lui putem ajuta acesti copii!
            bravo Vip3rutu! apreciem. v-as ruga sa aduceti mai repejor banutii sa le putem cumpara ce au nevoie!
            sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
            Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• Multumesc frumos baieti pt aprecieri, desigur felicitari pentru aceasta initiativa tuturor, in frunte cu Ska!

Bezme, zilele astea o sa cotizez si eu

Oricum, din partea mea, au toate aprecierile toti cei care pot renunta la un pachet de tigari, cola, seminte etc. pentru acesti copii! Sper doar ca toti cei care s-au inscris sa se tina de cuvant, mai ales ca nu este un lucru OBLIGATORIU!
              Mai am niste promisiuni gen hainute, jucarii etc., un colet am primit si acasa. Dupa data de 15 copiii vor fi vizitati si de catre cei care vor sa le dea 10 kg sampon + 10 kg sapun lichid, LUNAR, dar ma vor anunta si ar fi super daca atunci cand se vor duce, va merge si cineva de la noi.
              Va tin la curent si sunt convinsa ca si aceasta campanie va fi o reusita!
              Event planner

Comment

• TU insemni REUSITA ... Jos palaria!

Voi contribui si eu curand!
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• o intrebare am, desi sunt off topic.
                  in cazul acestor donatii se intocmeste o chitanta ceva? as putea interveni sa aduc o companie mare care are efectueaza donatii copiilor constant prin intermediul a tot felu de fundatii, dar imi trebuie sa ceva acte doveditoare...

RESPECT PT TOTI!
                  Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• @roxana22: ma ofer eu sa mergem acolo cu samponu' si sapunu'.. vorba aia, acu s-a tras si asfalt nou
                    REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• @ Euforic: multumesc, m-ai lasat fara cuvinte, dar nu pt mult timp

@ Viperu: oky, perfect, vorbim si te tin la curent!

@ 17PnF: nu stiu cum te cheama, dar, ceea ce zici tu acolo ar insemna practic lasarea Clubului la o parte in aceasta poveste. Actele exista, cum crezi ca fac rost de aceste sponsorizari? Se incheie niste Contracte de Sponsorizare care au datele Fundatiei.

Si aceasta casa de copii, este tot o fundatie, sa stii. Pentru a functiona legal, si a face rost de diverse, ai nevoie sa fii o Fundatie, un ONG ceva.
                      Bun, eu zic sa vorbesti pe viu cu Skandal, sa-ti explice concret cum sta treaba cu acesti copii sau urmareste, te rog, threadul de la inceput. Ei au fost gasiti DIRECT de catre baieti si au promis ca se vor ocupa DIRECT de copii. Nu este o chestie de orgoliu, stai linistit pt ca, atata timp cat au site, acte etc., oricine le poate dona diverse si ii poate gasi.

Vezi, de fap, care este povestea si implicarea Logan Club in acest sens!
                      Last edited by roxana22; 12 August 2010, 09:20.
                      Event planner

Comment

• 1. GeLu Valrom
                        2. Thejock3r
                        3. skandal
                        4. matheo
                        5. Grecu'
                        6. AGENTUL
                        7. search_me71
                        8. Dsign, cel Agitat
                        9. sorin_pss
                        10. Lanceru'
                        11. CataFOF
                        12. Andreea13
                        13. Eu4yas - trendy
                        14. Valentin_N
                        15. aleex_costy
                        16. adrian.hardau
                        17. pacanel
                        18. sdc290605
                        19. gvg
                        20. `dada
                        21. myrcea21
                        22. PCH
                        23. mutulik
                        24. fuguletz
                        25. geo_ultras
                        26. Mario, nu as putea lipsi
                        27. roxana22 - se stieeeeee
                        28. Laurentiu M
                        29. CGK
                        30. Cristina
                        31. marx
                        32.17PnF
                        33. Vip3rutzu
                        34. sinx
                        35. Ivan Marian
                        36. Canto
                        37.bogddanel
                        38.ionut.c
                        39.Dragman
                        40.Dimitrie
                        41.GMV
                        42.
                        43.

720 RON - 30 RON (transport lapte) = 690 RON

Comment

• Baieti, saptamana aceasta am nevoie de 2 voluntari:

- 1 pentru zona Timpuri noi, dar mi-ar trebui un MCV sau o masina mai mare

- al doilea pentru zona Trafic Greu, Rahova (aici am nevoie urgent de un raspuns, maine trebuie sa sun sa le spun cand vine cineva) - eu nu am cum sa ajung pana in ora 17.30, deci cel care va merge va trebui sa ne vedem cumva in seara asta sa va dau si contractul de sponsorizare in original, ce trebuie aratat celor de la companie - acestia sunt cei care dau sampon si sapun lichid cate 10 kg lunar!

Primii... surpriza, dar vor da muuulte produse
                          Mobilizati-va cumva, pls, e urgent
                          Event planner

Comment

• Vedem noi cum ne intalnim in seara asta pentru zona trafic greu - rahova

Te tin ma curent si pentru zona timpuri noi, depinde daca are tata treaba in ziua aia cu VAN-ul!
                            sigpic

Comment

• Pt zona Timpuri Noi te ajut eu, dar sa-mi dai mai multe detalii, ora si ziua.........
                              Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Ok, merci frumos Mario. Trebuie sa ma sune si cum aflu iti dau toate detaliile.
                                Pentru FUG, trebuie sa ne vedem ca sa-ti las contractul de sponsorizare in original pentru cei cu sampon si sapun, DAR ATENTIE: DOAR CA SA-L ARATI, VA TREBUI SA NU IL LASI LOR!!!, vorbim

@ FUGuletz, zis si Catalin:

Maine dupa ora 12:00 pana in ora 17:00 trebuie sa ajungi pe: Strada Doina, numarul 2, Sector 5, la intersectia Trafic Greu cu Calea Rahovei. Acolo este si un MC iar la Agip Faci dreapta pe Strada Nasaud si prima pe stanga este Strada Doina, unde trebuie sa ajungi tu (este si un supermarket acolo numit Nasaud).

Iti vor da niste bidoane la 5L 2xsampon si 2xsapun lichid, urmand ca pe viitor sa le spunem daca vrem flacoane mai mici. Diseara va trebui sa ne vedem, asa cum am vorbit sa iti dau Contractul de la Casa Lidia (asta ca sa stii ce casa de copii reprezinti) si sa faca ei daca vor copii dupa el, NU IL LASI ACOLO!

Merci frumos!

Am uitat sa-ti spun ca trebuie sa intrebi acolo de dsoara. CRENGUTA PANA, esti de la casa de copii Lidia si ai vorbit despre produse cu doamna Mariana Tudorache.
                                Ii spui ca esti un prieten de-al meu, banuiesc ca-mi stii numele full (Roxana Soare)

Ps: Pls, noteaza-ti tot!
                                Last edited by roxana22; 17 August 2010, 11:48. Reason: Automerged Doublepost
                                Event planner

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google