If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Neatza'!
@ Viperu: da-mi semn cand te trezesti, pls, ca sa-ti spun cum facem cu firma de azi.
Si spuneti-mi si mie care ma puteti lua astazi pentru a merge la Dedeman?
Rox.. eu m-am trezit, am plecat spre Florin, ne ducem la Biofarm si dupa aia o ardem suspect pana pe la 7.. si trecem sa te luam noi.. o sa te sun dupa, sa-ti dau raportul, si sa ne dai detaliile despre locatia ta de resedinta
Multumesc mult baieti, ne auzim diseara!
Pentru toti cei care vor sa mearga diseara la cumparaturi, intalnirea are loc la ora 19.30 la Dedeman (pe Bd. Timisoarei, catre Valea Cascadelor), de unde vom merge catre Selgros Militari.
Dani si Cata Fof o sa va sunam sa vedem ce si cum aducem pentru depozitare
Mai am si eu in portbagaj haine, mai au si baietii produsele de la Biofarm, cele luate azi.
multumesc frumos tuturor celor care au fost ieri la cumparaturi: Skandal, Viperu, Pnf-ul, PCH, FUGulet, Bogdanel si prietena si, desigur, lui Cata FOF pentru spatiul oferit pentru depozitarea cumparaturilor.
Multumesc si TUTUROR CELOR CARE AU DONAT BANUTI!
Ieri s-a cumparat tot de pe lista, inclusiv mici atentii, astazi urmeaza sa cumpar medicamentele. De asemenea ieri, compania Biofarm a donat multe siropuri cu vitamine si cavit pentru cei mici.
Duminica dimineata, inca nu stiu ora, deduc un 10, vom merge la Casa de Copii. Dupa aceea, vom mergem la Afi, dar vorbim in seara asta.
Sper ca putem sa ne bazam pe prezenta cat mai multora dintre voi pentru a finaliza inca o Campanie in stil LCB!
Eu am printat lista finala si numele copiilor pentru a face duminica dimineata pachetelele pentru fiecare copil cu ce a cerut + mici atentii. De asemenea, inclusiv cei mari vor primi cate o pungulita cu ceva acolo.
Mai fac un apel la voi baietii, care aveti niste blugi, un hanorac sau pantofi marimea 43, haideti sa nu-l uitam si pe Laurentiu! - (ghiozdan i-am cumparat).
Multumesc tuturor! Bravo baieti!
Dragi baieti si fete,
Duminica, 12 septembrie, la ora 9:00 va asteptam in parcarea Billa din Dr. Taberei ( Tricodava ), la ora 10:00 se pleaca la Casa de Copii din Domnesti.
Cei pe a caror prezenta ne putem baza, va rog sa va treceti pe lista de mai jos iar daca aveti intrebari suplimentare sunati-l pe Skandal, il gasiti la nr. de telefon 0766.266.345!
(Am rugamintea la voi sa dati copy/paste la lista completandu-va cu numarul urmator!)
1. Skandal
2. Roxana22
Last edited by skandal; 11 September 2010, 00:00.
Reason: Automerged Doublepost
Duminica, 12 septembrie, la ora 9:00 va asteptam in parcarea Billa din Dr. Taberei ( Tricodava ), la ora 10:00 se pleaca la Casa de Copii din Domnesti.
Cei pe a caror prezenta ne putem baza, va rog sa va treceti pe lista de mai jos iar daca aveti intrebari suplimentare sunati-l pe Skandal, il gasiti la nr. de telefon 0766.266.345!
(Am rugamintea la voi sa dati copy/paste la lista completandu-va cu numarul urmator!)
1. Skandal
2. Roxana22
3. 17PnF (raman pana in ora 12:00)
4.
Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment