particip
Campanie De Ajutorare A Unei Case De Copii
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
E bine ca aflu si eu... zic eu ca o sa particip. Chiar ma intrebam ce facem cu prima campanie pe anul acesta.
Da FUGuletz, copiii primesc in continuare acele produse, chiar saptamana trecuta am vorbit cu cei de la Cosmetics
In fine, acestea fiind spuse, zic eu ca putem incepe lista de donatii (pentru cei care nu stiu cum se procedeaza, va treceti pe lista si cum aveti dati de la 10 lei cat vreti/puteti pentru copii):
01. roxana22
02.
03.
04.
05.
Comment
-
Comment
-
nu mai face-ti lista pana nu se da bani, o sa ii stranga mario popa sau care va fi pus sa ii stranga, se da bani si la cel care ii strange face lista, ca asa se alearga dupa fiecare sa de-a bani, asteptati sa termine regionala si incep campania...Last edited by gelu valrom; 18 February 2011, 17:10.Nu privesc inapoi cu tristete, dar nici inainte cu speranta.
Comment
-
Gelu, mereu s-au facut liste si s-au dat banii dupa. Nu eu am stabilit ordinea asta.
Nu grabeste/obliga cu nimic lista asta pe nimeni ca sa dea bani inainte sau dupa Brasov... Nu este prima oara cand se face asa ceva...Last edited by roxana22; 18 February 2011, 18:30.
Comment
-
Mai Laure..tu ma stergi dupa lista
01. Ivan Marian
02. fuguletz
03. roxana22
04. Vip3rutzu
05. Mario
06. skandal
07. ToranagaSama
08. Laurentiu.M
09.
10.
11.
12.
13.
Am sa va rog sa nu va mai treceti primii. Copiati lista cum trebuie si va puneti numele unde ii vine randul.Last edited by Mario Popa; 18 February 2011, 20:23.
Comment
Comment