o sa fi trecut pe lista daca ai platit, nu trebuie sa te anunti ca stie nea' skandal cine ce si cum !!
Campanie De Ajutorare A Unei Case De Copii
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
01. roxana22
02. viperutzu
03. fuguletz
04. Ivan Marian
05. Mario
06. skandal
07. ToranagaSama
08. Laurentiu.M
09. etylan
10. 17PnF
11. Adrian_SSC ( Adrian.Hrdau )
12. gelu valrom
13. bezme13
14. Manolo KSJ
15. Razvan Amza
16. AGENTUL NYT
17. Edyyyy
18. danny28
19. Dimitrie
20. gvg
21. PCH
22. sinx
23. asyone2001
24. Razvan"neo"
25. Cezar
26. Bolo
27. MyrceaATF
28. 'dada
29. bogddanel + Anna
30. FOF
31. ValentinN
32. Pacanel
33. Canto
34. Evali Daniel
35. Carmeloa
36. Ady_p
37. Alexspeed
38. grecu_28golan
39. kkhheelloo
40. search_me71
41. Lanceru`
42. Alex_parvu
43. Alexyno :cool
44. 79TGV
889 lei
puteti sa aduceti banii , sa concretizam actiunea ! cei care sunt trecuti in lista aveti bunavointa si veniti voi sa aduceti banii sau cu ce doriti sa ajutati.
aceasta actiune se face din dorinta de a ajuta aceasta casa de copii , nu tine de club si nici de bravura.
Fiecare persoana / membru care ajuta trebuie sa o faca pentru linistea lui si pentru ca chiar doreste acest lucru.Last edited by skandal; 2 April 2011, 22:43.
Comment
-
FUGuletz, mai sunt foarte putini care au de dat banuti, restul care mai au propuneri, chestii de donat, desigur ca-s binevenite.
Altfel, o sa trambitam cand o trebui sa mergem la shopping
Ska, oricum ar cam trebui sa mergem inainte sa facem liste cu ce au nevoie?
Comment
-
Initial trebuia sa merg eu in sambata asta, adica 09, dar din pacate voi pleca la tara in week-end.
Rog pe cineva sa mearga acolo impreuna cu Skandal pentru a face o lista cu strictul necesar celor mici.
Restul de lucruri care sunt aduse de colegi sunt binevenite si multumesc pe aceasta cale tuturor celor care se implica si s-au implicat.
Ii rog pe cei care s-au trecut pe lista si nu au ajuns sa dea acei bani pentru micuti, ii rog sa o faca pana joia viitoare, 14.04. Multumesc.Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
Ok, spuneti-mi, va rog, cat puteti de repede, care mai poate merge sambata la Casa de Copii ca sa facem listele cu ce au nevoie? Haideti ca dupa aia va duceti la Poli, e destul de lejer.
Comment
-
Sambata, 10 aprilie, va astept in parcare la Billa din Drumul Taberei la ora 11:00 pentru ca la un 11.30 sa plecam catre Casa de Copii.
Rog pe unul din baieti sa aiba la el un carnetel si un pix pentru ca, in timp ce vorbesc eu cu cei mici, sa vorbiti voi cu parintii sa vedem ce mai au nevoie pentru camaruta
Multumesc si va astept!Last edited by roxana22; 8 April 2011, 01:17.
Comment
-
Hai ca sunteti culmea zau... nu mai zic nimic, ok, ultima ora pe care o propun este 13:00.
Spuneti-mi daca este ok pentru ca am vorbit si eu acolo. Vreau sa stiu si eu pe cine astept maine!
Comment
Comment