Campanie De Ajutorare A Unei Case De Copii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o sa fi trecut pe lista daca ai platit, nu trebuie sa te anunti ca stie nea' skandal cine ce si cum !!
    sigpic

Comment

• aaa, ok. am vazut lista updatata dupa ora 18.00 si am presupus ca deja a luat in calcul si pe cei de azi. nu-i mare bai, banii oricum i-am dat, dar sa fie lista completa

Comment

• 01. roxana22
        02. viperutzu
        03. fuguletz
        04. Ivan Marian
        05. Mario
        06. skandal
        07. ToranagaSama
        08. Laurentiu.M
        09. etylan
        10. 17PnF
        11. Adrian_SSC ( Adrian.Hrdau )
        12. gelu valrom
        13. bezme13
        14. Manolo KSJ
        15. Razvan Amza
        16. AGENTUL NYT
        17. Edyyyy
        18. danny28
        19. Dimitrie
        20. gvg
        21. PCH
        22. sinx
        23. asyone2001
        24. Razvan"neo"
        25. Cezar
        26. Bolo
        27. MyrceaATF
        28. 'dada
        29. bogddanel + Anna
        30. FOF
        31. ValentinN
        32. Pacanel
        33. Canto
        34. Evali Daniel
        35. Carmeloa
        36. Ady_p
        37. Alexspeed
        38. grecu_28golan
        39. kkhheelloo
        40. search_me71
        41. Lanceru`
        42. Alex_parvu
        43. Alexyno :cool
        44. 79TGV

889 lei

puteti sa aduceti banii , sa concretizam actiunea ! cei care sunt trecuti in lista aveti bunavointa si veniti voi sa aduceti banii sau cu ce doriti sa ajutati.

aceasta actiune se face din dorinta de a ajuta aceasta casa de copii , nu tine de club si nici de bravura.
        Fiecare persoana / membru care ajuta trebuie sa o faca pentru linistea lui si pentru ca chiar doreste acest lucru.
        Last edited by skandal; 2 April 2011, 22:43.

Comment

• Hai sa ridicam si topicul asta putin!

Mai sunt 10zile pana cand vom merge la cei mici ... haideti sa ne organizam!
          sigpic

Comment

• FUGuletz, mai sunt foarte putini care au de dat banuti, restul care mai au propuneri, chestii de donat, desigur ca-s binevenite.
            Altfel, o sa trambitam cand o trebui sa mergem la shopping
            Ska, oricum ar cam trebui sa mergem inainte sa facem liste cu ce au nevoie?
            Event planner

Comment

• Initial trebuia sa merg eu in sambata asta, adica 09, dar din pacate voi pleca la tara in week-end.
              Rog pe cineva sa mearga acolo impreuna cu Skandal pentru a face o lista cu strictul necesar celor mici.
              Restul de lucruri care sunt aduse de colegi sunt binevenite si multumesc pe aceasta cale tuturor celor care se implica si s-au implicat.
              Ii rog pe cei care s-au trecut pe lista si nu au ajuns sa dea acei bani pentru micuti, ii rog sa o faca pana joia viitoare, 14.04. Multumesc.
              Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Eu unu ma ofer voluntar ptr weekend-ul asta ... pentru mers la casa de copii sa vedem ce si cum le trebuie!
                sigpic

Comment

• Ok, spuneti-mi, va rog, cat puteti de repede, care mai poate merge sambata la Casa de Copii ca sa facem listele cu ce au nevoie? Haideti ca dupa aia va duceti la Poli, e destul de lejer.
                  Event planner

Comment

• Daca nu puteti merge sambata, puteti merge si duminica. Ideea este sa se duca cel putin 2 oameni. Multumesc de intelegere.
                    Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Slut! Si eu pot merge la copii. Daca aveti nevoie, mesaj aici sau pe tel. Are Skandal numarul meu...
                      Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

• merg si eu sambata , de la ce ora ?

Comment

• Merg si eu la copii, dar la fel nu stiu ora. Sa propuna eventual cineva o ora si sa vedem cine mai poate veni la ora respectiva.
                          1.5 dci/1.5 dc 65cp/85cp B-49-DYM/B-700-DYM

Comment

• Sambata, 10 aprilie, va astept in parcare la Billa din Drumul Taberei la ora 11:00 pentru ca la un 11.30 sa plecam catre Casa de Copii.

Rog pe unul din baieti sa aiba la el un carnetel si un pix pentru ca, in timp ce vorbesc eu cu cei mici, sa vorbiti voi cu parintii sa vedem ce mai au nevoie pentru camaruta

Multumesc si va astept!
                            Last edited by roxana22; 8 April 2011, 01:17.
                            Event planner

Comment

• asa devreme nu am cum sa ajung ... duminica ar fi fost o idee!
                              sigpic

Comment

• Hai ca sunteti culmea zau... nu mai zic nimic, ok, ultima ora pe care o propun este 13:00.

Spuneti-mi daca este ok pentru ca am vorbit si eu acolo. Vreau sa stiu si eu pe cine astept maine!
                                Event planner

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google