Campanie De Ajutorare A Unei Case De Copii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai hai sa ne vedem maine , miercuri .. pentru cei care mai vor sa doneze ...

am fost azi la casa de copii si am facut lista pentru scoala cu fiecare copil in parte...
    Attached Files

Comment

• mersi mariuse
      sigpic
      Poate pentru lume ești o singură personă,dar
      pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• sambata vin si eu cu voi

skandale , ii mai punem pe copii sa`i alerge la o miuta pe loganari ?

Comment

• iar vreti sa va bata astia? macar la voi nu zboara iarba

Comment

• Am si eu nevoie de un voluntar care sa se ofere sa mearga maine pana in ora 14:00 (CEL TARZIU) in Dragonul Rosu ca sa cumpere niste rechizite.

Care poate, sa ajunga in seara asta la Fulger pentru a-i da Skandal din bani!

Haideti, pls, ca avem nevoie de careva cumva! Merci frumos!
            Event planner

Comment

• Originally posted by roxana22 View Post
              Am si eu nevoie de un voluntar care sa se ofere sa mearga maine pana in ora 14:00 (CEL TARZIU) in Dragonul Rosu ca sa cumpere niste rechizite.

Care poate, sa ajunga in seara asta la Fulger pentru a-i da Skandal din bani!

Haideti, pls, ca avem nevoie de careva cumva! Merci frumos!
              Stiu ca sunt mai ieftine putin dar e prea departe pentru mine.
              Nu gasim in Real sau altele ?
              Poate se gasete cineva.
              B 51 PWW - Loganist.

Comment

• Avem o lista cu foarte multe produse necesare scolii. Mai rentabile ca acolo... nu stiu.

Oricine are alte sugestii, rog sa-i dea un semn lui Skandal, de preferinta mesaj. Important este ca cel care poate sa se ofere pentru cumparaturi, sa ajunga diseara la intalnire pentru a lua din banuti de la Skandal!

Nimeni?
                Event planner

Comment

• Eu unu zic ca Benzina, Timpul si Nervi pana in Dragon, si tot mai bine e de la un gen Real.
                  Ce ziceti?
                  B 51 PWW - Loganist.

Comment

• Ma pot deplasa eu, dar nu am cu ce.

As vrea totusi sa contribui si eu cu ceva. Exista vreun cont in care pot varsa niste banuti?

Comment

• Marius, nu de capul meu am facut acest anunt, aceasta propunere. S-a discutat despre acest lucru. Nu am cerut o lista de variante ci am expus un fapt si astept pe cineva care poate ajuta, concret, in aceasta privinta. Merci de intelegere!

MyKe, merci de propunere, dar chiar trebuie cineva cu o masina. Cate despre cont, o sa discutam si, cu siguranta, am sa-ti dau un raspuns. Merci!
                      Event planner

Comment

• Originally posted by roxana22 View Post
                        Marius, nu de capul meu am facut acest anunt, aceasta propunere. S-a discutat despre acest lucru. Nu am cerut o lista de variante ci am expus un fapt si astept pe cineva care poate ajuta, concret, in aceasta privinta. Merci de intelegere!

MyKe, merci de propunere, dar chiar trebuie cineva cu o masina. Cate despre cont, o sa discutam si, cu siguranta, am sa-ti dau un raspuns. Merci!
                        OK Roxana.
                        Am zis si eu ca poate e mai bine asa.
                        Nu eu decid asta.
                        B 51 PWW - Loganist.

Comment

• Eu ajung in Bucuresti maine seara....plec din Cluj pe la ora 16.30 si probabil o sa ajung dupa ora 22 ...nu stiu daca pot ajuta cu ceva la ora aia! Haideti sa gasim o solutie...FUG, unde esti?!

Comment

• FUG e pieton. Am rezolvat-o; merci frumos! O sa merg dis de dimineata, sambata, cu Cata FOF - pana in 10 suntem la Bila!
                            Event planner

Comment

• Ok, ma bucur sa aud asta.....mereu ne scoate Fofonea!

Comment

• asa cum am vorbit cu skandal sunt disponibil la orice ora si zi pentru cumparaturi ,doar sa fie un reprezentant mai vechi cu bani, masina mea si eu va sta la dispozitie !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google