If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce destepti se cred unii ! Si uite asa din banii aia multi pentru orfelinate, case de copii si alte unitati specifice de cele mai multe ori la ei ajung resturile de la masa consilierilor, primarilor sau a celor implicati in "gestionarea fondurilor".
Domnilor, lasati "indicatiile" si mai bine veniti sa ajutam acei copii si familia care are grija de ei.
Cred ca initiativa voastra este buna. Dar nu ca as vrea sa va dezamagesc dar acei copii la care va ganditi sa ii ajutati din asa zisele orfelinate (acum sunt Complexe Sociale de Servicii) de cele mai multe ori se intampla sa aibe mult mai multe cadouri decat un copil din famiie. Aceste centre sunt in subordinea Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului care la randul lor se subventioneaza din Consiliul Local. Credeti-ma pe cuvant ca nu merita sa faci donatii pentru aceste centre. Lucrez in demeniu si pot sa spun ca sunt foarte bine argumentat. Daca nu faci o donatie consistenta pentru unul din aceste centre s-ar putea ca acei copii sa nici nu te bage in seama. Si daca tot vreti sa mergeti sfatul meu ar fi sa ergeti in timpul saptamanii pentru a putea discuta inainte cu seful complexului (sambata si duminica nu lucreaza). In general de sarbatori vin si foarte multe fundatii (sponsori) si aduc cadouri copiilor (nu ca le-ar pasa de ei dar bilantul contabil de sfarsit de an trebuie facut) Sa va mai povestesc ca acei copii din centre in proportie de 90% au parinti care ii viziteaza si ii ii invoiesc in familie la sfarsit de sapt... pana la urma ramane decizia voastra.
Daca te uitai in urma, vedeai ca sunt 41 de pagini in acest topic, cu tot ce s-a facut pana acum pentru acei copii ..... Hai ca nu vreau sa fiu rau in postul Pastelui, pune mana si inscrie-te in lista.
Avand in vedere ca mai sunt 2 saptamani si un pic pana la Paste, haideti sa ne miscam repede cu strangerea banutilor, sa incepem sa-i dam lui Skandal, sa avem timp si pentru cumparaturi.
Se presupune ca trebuie sa ajungem cu totul cumparat, la cei mici, inainte cu o saptamana de Paste. Deci trebuie sa ne miscam repede!
Marius, n-ai inteles: totul e benevol! Nimeni NU trage de nimeni... Toti v-ati inscris pe lista asta din propria dorinta, nimic nu e obligatoriu!
Oricine poate lua o initiativa, nu trebuie sa stam numai dupa organizator si CO. Mai trebuiesc si ei ajutati, dar daca ne-am obisnuit ca ei sa stranga banutii, macar asa sa actionam!
Eu din pacate nu am timp sa strang banii pentru campanie.Se poate alege o persoana de incredere care sa se ocupe de toata campania cu tot ce inseamna ea.
Multumesc pentru intelegere .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment