si eu sunt interesat de ziua in care mergem
Campanie De Ajutorare A Unei Case De Copii
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu impreuna cu un prieten am vrea sa facem cateva saniute pentru copii din orfelinat. La ce casa de copii se merge?My Ride- Cameleonu agitat http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...=1#post1522462
Comment
-
As avea nevoie de 2 voluntari cu masina pentru a merge vineri seara la cumparaturi.
Astept telefonul vostru sau mesaje pentru a stabili unde mergem si ora intalnirii.
Sambata la 10.00 ne vedem la Billa Drumul Taberei.
Cine doreste sa ni se alature este binevenit.Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
1. Dany dny
2. maryus_laudat
3. Mario Popa
4. ghiaurul
5. roxana22
6. Alexro91.
7. Fuguletz
8. Cosmin CGK
9. evali_daniel
10. etylan
11. Valentin_N
12. beaubere
13. Pacco
14. Razvan "neo"
15. Bgdn213NFS
16. geo_ultras
17. Toranaga
18. Adyy
19. alexgrasu
20. Laurentiu M.
21. Felix.m
22. Joker
23. ionutz.11
24. Dyz
25. Golanu zif
26. vitriol
27. tudor.tdr
28. sebi pop
29. Viperutu
30. skandal
31. SDP
32. dada
33. niki
34. matheo
35. ana ]
36. razvan
37. sandu golanu
38. bode
39. fane clk
930 LeiLast edited by skandal; 13 December 2013, 11:59.
Comment
-
Mario ma ofer voluntar pentru a merge cu voi la
Cumparaturi si in acelasi timp sa dau si banii. Iti trimit un pm cu nr meu daca ai nevoie.
Comment
-
NU ma pot abtine: Mario, nu stii ca trebuie sa stai sa-i suni pe fiecare, sa iei lista cu toti membrii LCB si sa te milogesti de parca ti-ar face tie personal cel mai mare bine?!
Toti au ajuns sa fie mult prea ocupati, mult prea importanti si sa gandeasca foarte lejer: "Am dat bani, ce mai vreti?"
Numar pe degetele de la o mana oamenii care inca isi mai dau silinta sa pastreze ideea asta de club, de comunitate...
Multi nu inteleg ca un club auto nu inseamna doar niste stikere lipite pe luneta, niste seminte sparte la o barfa unde se mai afla ultimele noutati dintr-ale tuningului la Loganul, proprietate personala.
Imi pare rau ca-s la distanta, dar NU MAI SUNT OAMENI, Mario... :|
Comment
-
Originally posted by roxana22 View PostNU ma pot abtine: Mario, nu stii ca trebuie sa stai sa-i suni pe fiecare, sa iei lista cu toti membrii LCB si sa te milogesti de parca ti-ar face tie personal cel mai mare bine?!
Toti au ajuns sa fie mult prea ocupati, mult prea importanti si sa gandeasca foarte lejer: "Am dat bani, ce mai vreti?"
Numar pe degetele de la o mana oamenii care inca isi mai dau silinta sa pastreze ideea asta de club, de comunitate...
Multi nu inteleg ca un club auto nu inseamna doar niste stikere lipite pe luneta, niste seminte sparte la o barfa unde se mai afla ultimele noutati dintr-ale tuningului la Loganul, proprietate personala.
Imi pare rau ca-s la distanta, dar NU MAI SUNT OAMENI, Mario... :|
RESPECT. Pentru tot ceea ce ai spus.
Comment
-
-
Originally posted by roxana22 View PostNU ma pot abtine:
NU MAI SUNT OAMENI, Mario... :|
Daca cereai echivalentul a cate 1 litru de carburant de la fiecare participant l acel miting, sigur se strangea o suma frumusica pentru o casa de batrani. Dar n-o sa vezi niciodata asa ceva, marea lor majoritate au iesit din prostie pe strada...
Nu vrea sa ma laud, insa stiind ca nu m-am intalnit cu Mario sa-i dau banutii, l-am sunat aseara, fara sa stiu ca de fapt el nu are cu cine merge la cumparaturi. E vineri seara, n-am nimic de facut, ma duceam oricum la intalneala obisnuita, de ce nu la cumparaturi pt cei mici???
Comment
Comment