am vorbit asta seara roxana ... dupa ora 19:00 voi putea!
Campanie De Ajutorare A Unei Case De Copii
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Buna, baieti!
Voi vorbi si cu Ska si daca voi puteti dupa ora 19.00 cred ca asa vom face. Va dau saptamana asta de veste!
Comment
-
Dragii mei, sintetizand, avem de cumparat pentru scoala acestea (urmand sa scadem cu ce a luat Sorin):
- 3 seturi pixuri colorate;
- 6 seturi carioci;
- 4 seturi creioane colorate cerate;
- 10 penare dotate complet;
- 3 ghiozdane fete;
- 1 ghiozdan baiat gradinita;
- 2 ghiozdane baieti;
- 1 ghiozdan baiat (pentru cel mare);
- 7 truse acuarele tub;
- 3 seturi de pensule (groase si subtiri);
- 3 tuburi de lipici;
- 2 seturi de plastilina;
- 4 linii de lemn;
- 10 stilouri;
- 5x mai multe rezerve de stilou;
- 1 top coli A4;
- 7 gume de sters;
- 3-4 seturi de creioane simple (cele cu guma de sters in cap);
- 4 seturi markere colorate;
- 3 caiete de biologie (modelul cel lung);
- 1 cravata rosie;
- 1 carte de colorat (baiat);
- 1 carte de colorat (fata);
- 3 pixuri normale;
- 2 truse de geometrie;
- 1 lupa.
PS: lista de alimente si medicamente nu o mai rescriu deoarece este destul de clara pe pagina anterioara
Fac apel la voi baietii pentru Laurentiu, cel de clasa a XI-a care are nevoie de o pereche de pantofi nr. 43, blugi 29-30 in talie si 31-33 lungime (unul gen FUG ) + un hanorac bleomarin - ca daca aveti ceva nepurtat pe acasa sa va ganditi si la el. Incercam sa cumparam, desigur ca si el are nevoie de aceste lucruri noi, dar daca stiti ca aveti ceva ce nu purtati si va incadrati cam in aceste dimensiuni, nu strica sa-i mai ducem una/alta...
---------------------------------------------------
Ca sa ma incadrez total in cele cerute de tine Ska, din partea mea au venit urmatoarele (si or sa mai vina) - mentionez ca toate au fost donatii:
- 2 baxuri lapte de la Parmalat (= 48 de cutii de lapte a 500ml fiecare);
- 3 saci de haine;
- un sistem audio;
- o cutie destul de mare de jucarii;
- 10 kg de sampon + 10 kg de sapun lichid de la firma Cosmetics (acestia le vor da LUNAR aceasta cantitate);
- nu mai stiu cantitatea de: ketchup, mustar, margarina si maioneza de la Unilever;
- cadouri de la Cartoon Network&Disney Chanel (tricouri, jucarii).
Atat imi amintesc practic, restul astept in continuare sa se mobilizeze (mai am promisiuni).
Vorbim sa vedem cum facem joi dupa ora 19.00 pentru shopping!
Mai fac un apel la cei care cred ca pot depozita undeva/cumva cele cumparate pentru copii de joi pana duminica, pana cand mergem sa le ducem copiilor.
Multumesc tuturor!Last edited by roxana22; 6 September 2010, 12:52.
Comment
-
Joi disponibil dupa 19 pentru cumparaturi.. astept doar un telefon in ziua respectiva sa nu cumva sa uit
Comment
-
Baieti, care stiti unde este Strada Raul Doamnei si, eventual, stati si pe langa? Am nevoie de cineva care sa mai ia un sac de chestii pentru copii de la o fata care sta acolo
PS: tot pt Ska, am mai adus o fata care a donat ceva bani si acum, de asemenea, am fost informata ca o sa mai primesc ceva banuti. Pana la chestii concrete, astept
Comment
-
As vrea sa donez si eu, sper ca nu este prea tarziu, unde pot dona? pls
Comment
-
ms itzi trimit acum mesaj deoarece sunt la munca si nu pot vb la telefon
Comment
-
Ska, banii de la Iguana si Missimpossible sunt la mine, deci mai adauga 100 lei la suma finala. O sa-ti spun eu ce si cum si cat.
Astazi mai astept niste haine + niste bani de la cineva +
Care ziceati ca ma puteti ajuta cu un drum in zona Timpuri Noi?
Am nevoie ca maine intre orele 9-17 sa se duca cineva la Biofarm, ei au 100 de produse de donat (printre care si dezinfectant, vitamine ceee ce aveam deja pe lista)!
Adresa este Strada Logofatul Teut, nr. 99, Sector 3 - zona Timpuri Noi. Maine, 9 septembrie, ne asteapta sa ridicam produsele.
Pliz, care puteti sa mergeti sunati-ma ca sa va dau detaliile persoanei de legatura, inclusiv cum facem cu actele! - URGENT!
PS: daca poate cineva si azi pana in ora 17 este okLast edited by roxana22; 8 September 2010, 11:44.
Comment
-
pt depozitare este loc la mine, dar eu stau in com. Pantelimon, voi faceti cumparaturile in Militari....Daca aveti chef de plimbare, anuntati'ma la telefon
Comment
-
1. GeLu Valrom
2. Thejock3r
3. skandal
4. matheo
5. Grecu'
6. AGENTUL
7. search_me71
8. Dsign, cel Agitat
9. sorin_pss
10. Lanceru'
11. CataFOF
12. Andreea13
13. Eu4yas - trendy
14. Valentin_N
15. aleex_costy
16. adrian.hardau
17. pacanel
18. sdc290605
19. gvg
20. `dada
21. myrcea21
22. PCH
23. mutulik
24. fuguletz
25. geo_ultras
26. Mario, nu as putea lipsi
27. roxana22 - se stieeeeee
28. Laurentiu M
29. CGK
30. Cristina
31. marx
32.17PnF
33. Vip3rutzu
34. sinx
35. Ivan Marian
36. Canto
37.bogddanel
38.ionut.c
39.Dragman
40.Dimitrie
41.GMV
42. KLU
43. Coditza
44. Vartan ( grasu )
46. ETY
47. Fane CLK
48. Bleizer
49. SYA Alexander
50. Jmelcu
51. Irina Patru
52. Zif Golanu
53. MVP
54. DNY
55. SanduGolanu
56. Bezme
57. Darkside
58. Ady_p
59. Playmo
60. Prietena Roxana
61. Alexyno
1950 RON
LISTA INCHISA
Maine adica joi , in parcare la dedeman/selgros pe blvd timisoara la ora 19:30 o sa ne intalnim pentru a cumpara cele necesare.
Comment
Comment