Cand se merge pana la urma ? Pfff, lista lunga si eu nu sunt pe ea, ce rusine... Imediat bag si io cash-ul
Campanie De Ajutorare A Unei Case De Copii
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
lista este updatata !
vineri dupamasa la cumparaturi si cred ca ma voi duce cu Ghiauru , oricum cine mai doreste sa ma sune !
sambata dimineata la ora 10:00 sa ne strangem la bila in drumul taberei sa plecam frumos si ordonat spre casa de copii
Comment
-
Ska, daca ai nevoie vineri, da-mi un semn, eu scap pe la 18.30. Altfel, ne vedem sambata de dimineata la Bila, desigur!
Comment
-
sambata dimineata sper sa ajung si eu ... inca nu stiu sigur !
Comment
-
Originally posted by skandal View Postlista este updatata !
vineri dupamasa la cumparaturi si cred ca ma voi duce cu Ghiauru , oricum cine mai doreste sa ma sune !
sambata dimineata la ora 10:00 sa ne strangem la bila in drumul taberei sa plecam frumos si ordonat spre casa de copii
Daca nu intervine ceva vin si eu skandal.
Adica vreau sa vin si vineri si sambata.B 51 PWW - Loganist.
Comment
-
nu se gaseste nimeni sa dea si pt mine suma minima(sau 50 ron),pt ca eu nu am cum sa ajung zilele astea,iar de restituit nu e problema,ca se vede urat,toata lista are ochelari cu UV numai eu am ramas cu ochii-n soare 0764555610 Nicusigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by AGENTUL NYT View Postnu se gaseste nimeni sa dea si pt mine suma minima(sau 50 ron),pt ca eu nu am cum sa ajung zilele astea,iar de restituit nu e problema,ca se vede urat,toata lista are ochelari cu UV numai eu am ramas cu ochii-n soare 0764555610 Nicu
Skandal sa imi aduci aminte sa iti dau bani.B 51 PWW - Loganist.
Comment
Comment