Campanie De Ajutorare A Unei Case De Copii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cateodata e mai bine sa privesti din afara unele treburi , posibil sa se fi intamplat asta chiar acum.
    nu am zis sa obligam pe cineva sa dea bani , dar nici sa bat din usa`n usa sa fac rost.
    deci vorba ta , benevol ...

Comment

• Ma bucur ca am cazut la intelegere.. ne vedem in primavara.. iee.. primul meu weekend liber de cand m-am angajat )
      REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• in cazul in care doriti va pot ajuta si eu cate ceva sunt bucatar de meserie si va pot face atat retetele cat mai detaliate dar si mancarea in sine binenteles benevol dar si cu un ajutor financiar din partea mea...pentru contact o766/275.206

Comment

• Multumim frumos Dorule pentru intentie. Cand vom pune in aplicare aceasta idee, nu te vom uita si te vom contacta.
          Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Ce ar fi sa ne mobilizam pentru campania de Craciun? ;)

Comment

• Originally posted by dorupiticu-RS View Post
              in cazul in care doriti va pot ajuta si eu cate ceva sunt bucatar de meserie si va pot face atat retetele cat mai detaliate dar si mancarea in sine binenteles benevol dar si cu un ajutor financiar din partea mea...pentru contact o766/275.206
              Ai putea veni cu detalii si de alte preparate, ceva ce cunosti si sunt sanatoase pentru copii...

missimposible: Ce campanie de craciun ??
              sigpic

Comment

• Cris, daca e ceva planificat de Craciun, dezvolta.....poate se implica mai multi....printre care si je ar fi dornic
                Last edited by Bode; 14 November 2011, 21:03.

Comment

• Nu stiu sa fie ceva planificat...dar am vazut ca suntem deja la jumatatea lui noiembrie si din acest motiv am deschis subiectul...Este sarbatoarea preferata a copiilor (eu o vad pe fi-mea ce ingeras s-a facut in asteptarea Craciunului ) si ar fi pacat sa nu contribuim si noi un pic la bucuria lor. Este doar o idee, dar ma gandeam ca ar fi frumos daca am reusi sa strangem niste banuti si sa le facem fiecaruia cate un pachetel. Acum, daca si organizatorii sunt de acord, bineinteles, eu ma ofer voluntar la cumparaturi, pe langa contributia baneasca.

Comment

• multumesc pentru interesul acordat dar urmatoarea campanie o sa fie in martie ... aproximativ ...

Comment

• Stati linistiti, copiii primesc pachetele si daruri si de Craciun.

Campaniile LCB sunt organizate cu un scop, in perioade prestabilite

Pastrati-va pentru urmatoarele campanii

PS: Desigur ca, oricine poate merge, benevol, oricand, sa daruiasca ceva acestora!!!
                      Last edited by roxana22; 15 November 2011, 23:10.
                      Event planner

Comment

• Ar fi ceva de Craciun sa ducem niste cozonaci si sucuri.
                        Nu multi dar gestul conteaza.
                        B 51 PWW - Loganist.

Comment

• Haideti sa-i ajutam si astfel - Sunt copiii la care mergem si noi, trebuie sa dati doar LIKE la pagina. Multumesc! http://www.facebook.com/ECCORomania?...17397038289071
                          Event planner

Comment

• Cioc - cioc! Conducerea?

Nu dam si noi drumul la campania de primavara?
                            Event planner

Comment

• Primul pe lista ... ce cand cum ?
                              sigpic

Comment

• Si eu la fel de prompt si anul asta!
                                Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google