If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
De astazi lista pentru casa de copii poate sa prinda viata ... pentru perioada : sfarsitul lui Ianuarie / inceputul lui Februarie .
Ma bucur ca va implicati si cu parere de rau pentru copii am ales sa nu mergem de Craciun , din motive bine stiute de toti ... prefer ca orice suma stransa de noi sa insemne ceva pentru ei , si nu sa fim altii care intra pe poarta cu daruri pentru ei , perioada in care noi o sa mergem la ei , este o perioada in care pe nimeni nu intereseaza de soarta lor , o perioada in care nimeni nu va dori sa faca imagine pe spatele lor asa cum se va face de Craciun si in general de sarbatori mai ales acum in plina campanie electorala.
am vorbit cu doamna Mihaela Guias si impreuna am decis sa facem in felul acesta !
sper sa nu dezamagesc pe nimeni pentru aceasta decizie ...
1.dada`
2.darkside
3.fuguletz
4.bezme cel cumplit si rau
5.Mario nu putea lipsi de la aceasta campanie induiositoare
Salutare tuturor ...... al mine la scoala dupa fiecare bal organizat de .... subsemnatul .... s-a facut cate o chestie in genul celor facute de voi cu aceasta casa de copii ...... bineinteles ca si anul acesta vom face la fel ....... asa ca propun pentru ianuarie-februarie sa ne unim si sa facem ceva mai mare ..... deja avem pe cineva cu o sponsorizare cu jucarii din partea Chicco ..... acum astept acceptul profesoarelor coordonatoare ......... ce spuneti de aceasta idee?
-1. TheJock3r
0. Lanceru'
1.dada`
2.darkside
3.fuguletz
4.bezme
5.Mario
6.sinx
7.stanlei_82
8.Cezar
9. SilviuB
10. Laur
11. Dsign cel agitat
12. playmo
13.geo_ultras
in mod sigur este interesant ce ai spus tu. cine se ocupa de organizare cred ca iti va da un raspuns dupa ce va citii, zic eu
Last edited by geo_ultras; 17 December 2009, 00:23.
parvu alex : am citit , dar astept sa vb pe mess mai multe detalii , doresc o campanie marca logan club , detaliile in ce priveste implicarea unor alte firme/asociatii/colectiv , vreau sa fie sub forma de ajutor individual cu ajutorul nostru sau din partea noastra a logan cub bucuresti.
daca intradevar vroiai sa faci un gest umanitar , in una din pagini gasesti adresa si date de contact ale casei de copii din domnesti si luai legatura direct cu ei pentru a ajuta...cu precizarea ca prin logan club ai gasit aceasta casa de copii ...
in alta ordine , copii din fundatie , au jucarii si plusuri destul de multe , si chiar am vorbit cu doamna Mihaela despre acest fel de ajutor , in schimb au fost cerute lucruri educative , mancare , rechizite , medicamente si haine... jucariile nu tin de foame si nici nu te incalzesc iarna.
multumesc mult pentru intentia ta si sper ca ceea ce am scris mai sus sa te faca sa te gandesti la exact ce are nevoie un copil abandonat la o casa de copii fara nici un sprijin financiar.
Corect, s-a mai discutat pe tema jucariilor. Fiind vorba de copii, avem tendinta sa ne gandim la jucarii. Ori ei au deja jucarii, noi ne concentram acum pe ce le trebuie oamenilor acestora (Mihaela&Liviu) ca sa isi poata desfasura activitatea cu usurinta.
O astfel de casa de copii are facturi de achitat la energie electrica, energie termica/gaze, apa, etc. Au nevoie de alimente si ingrediente pentru mancaruri, ai nevoie de imbracaminte, incaltaminte, rechizite, medicamente.
Suntem incantati ca raspundeti din ce in ce mai multi la apelul nostru, insa hai sa gandim un pic problema.
@Alex Parvu, cel mai bine stai de vorba in particular cu Ska.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment