Campanie De Ajutorare A Unei Case De Copii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ca sa inteleg mai bine, trebuie sa ajung unde e facut X-ul, da ? Agip-ul in stanga jos si supermarket-ul nasaud ... cum ai zis tu!!

P.S: Dupa AGIP e strada spataru preda, urmatoarea e nasaud
    Attached Files
    sigpic

Comment

• Habar n-am indiferent de ce harta imi pui. Eu n-am fost acolo, pur si simplu am primit la telefon indicatiile... asa ca, daca nu te descurci maine, ne auzim si-ti dau un contact de acolo. Eu am scris cuvant cu cuvant ce mi s-a disctat la telefon ca adresa.

Sa vedem pe unde mai depositam din ele... deja se intorc din concedii cei care au promis ca-mi mai dau una alta inclusiv la inceputul lui septembrie si sa vedem... cei care mai aveti posibilitate la curte, intr-un beci ceva, va rog dati-ne de veste
      Cata - FUG, Mario, Viperu - va multumesc frumos!

De acum incolo am rugamintea sa tineti cont ca, daca va rog ceva pentru transport produse, va voi ruga sa va oferiti VOLUNTARI, din pacate nu mai putem lua din banutii pentru copii la benzina/motorina... ar insemna sa ramana prea putini pentru cumparaturi si nu este un lucru pe care sa ni-l dorim.

*Deci, doar cei care aveti timp si puteti va rog sa va oferiti atunci cand avem nevoie pentru transport si, atata timp cat nu vor fi produse care sa aiba un termen de valabilitate mai recent, nu mai facem 20 de drumuri la casa de copii ci le depozitam undeva si le ducem fie pe 28 august, cand mergem sa facem listele de cumparaturi, sa vedem ce au nevoie copiii, fie odata cu campania, cand vom merge toti!

Multumesc frumos baieti!
      Last edited by roxana22; 17 August 2010, 12:15.
      Event planner

Comment

• Eu acuma plec spre fratemiu mai intai si apoi ma duc in Rahova, o sa anunt cand ajung acasa.

In legatura cu campania ... propun ca pe 28 august sa facem lista( In frunte cu Roxana ) iar apoi pe 4-5 septembrie sa fie campania!

Felicitari Roxana!!!

P.S: Cu cea mai mare placere!
        sigpic

Comment

• Multumesc frumos Cata!
          Pe 28 FACEM CAMPANIA, am vorbit deja cu Andreea, Simona si Cristina (ele merg cu noi).
          Asa ca, pe data de 28 august, pica intr-o sambata, la ora 10 este intalnirea la Billa. Va trebui sa mergem pe ruta Bragadiru-Clinceni-Domnesti deoarece se lucreaza pe autostrada, iesirea se va face pe la linia lui 41 dreapta catre Domnesti.

Vom vorbi pana atunci, dar ca sa stiti toti cei care doriti sa mergeti. Atunci vom face, PRACTIC, listele cu ce au nevoie copiii pentru scoala. Fetele vor vorbi cu cei mici pentru scoala iar restul celor prezenti cu parintii, pentru celelalte necesare.

Pentru orice detalii, va stau la dispozitie (PM, de preferinta, ca sa nu umplem threadul)!

Multumesc frumos tuturor celor care ofera orice fel de ajutor acestor copii!
          Stiu ca radeti de mine pentru ca multumesc 'obsesiv', dar este un gest de recunostinta. Fara voi nu s-ar putea face asa ceva!

PS: referitor la finalizarea campaniei, mai vorbim! In septembrie, dar inca nu am stabilit o data! Mai avem ceva de strans asa ca hai sa vedem cum decurg treburile, sa vedem daca au cotizat si toti cei inscrisi pe lista, mai asteptam si niste sponsorizari si dupa aceea cred ca putem stabili o data. + ca trebuie sa vedem si cand au baietii timp pentru cumparaturi... Data propusa de tine Cata, este un deadline nerealist, din punctul meu de vedere, in momentul de fata.
          Last edited by roxana22; 18 August 2010, 17:44.
          Event planner

Comment

• Pentru zona Timpuri Noi pot si eu...eventual iau un Renault Kangoo de la firma daca e nevoie...
            sigpic

Comment

• deci ma oftic ca n-am avut net si nici timp sa ma duc sa-l platesc.. roxana, pentru eventuale livrari iti stau la dispozitie dupa ora 18:00 daca e ok, sau sambata si duminica toata ziua.. cu conditia sa dau un telefon, ca nu prea stau pe-acasa sa intru pe mess..
              mersi, si scuze..
              REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• Merci frumos baieti, o sa am nevoie de disponibilitatea voastra si am sa va anunt din timp! Mai avem pe putin 3 transporturi de luat
                Event planner

Comment

• daca este nevoie vin pe 28 cu o duba de 3.5 tone sa incapa totul in ea sa mai devreme sa ma anunti din timp numarul meu

0767345045
                  sigpicMCV Laureat 1.5 Dci 7 locuri

Comment

• Buna tuturor!
                    Merci mult pentru ajutor baieti! Adrian, cred ca este prea mare masina, dar vom vorbi, cu siguranta (Merci frumos).
                    Maine o sa am nevoie de cineva sa mai ridic ceva de la o tanti, va tin la curent, ideea este ca mie mi-a expirat RCA-ul. Nu avem o adresa unde sa mergem, ne intalnim cu ea undeva: are vreo 4 saci de haine si zicea ca si jucarii+rechizite.
                    Event planner

Comment

• -------------------------------------------------------------------

Cata, FUG, iti multumesc frumos pentru ajutor! Sambata au ajuns la copii samponul si sapunul + 4 saci de haine, un sistem audio nou, jucarii ft. multe si rechizite.
                      Acestea din urma au fost donate de catre o doamna.

Nu uitati, sambata, 28 august, mergem sa facem listele. Fetelor: Andreea (FOF), Cristina (CGK) si Simona (MCD) - ma bazez pe voi pentru discutia cu cei micii iar pe restul care pot veni va asteptam pentru a sta de vorba cu parintii.

Merci frumos tuturor si va tin la curent cu ce mai avem nevoie!
                      Event planner

Comment

• felicitari fugulet si roxana pentru , de fapt , ce sa mai ... bravo ma ! reusiti din ce in ce mai multe... !!!

Comment

• Felicitari si din partea mea...
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• Felicitari lui ROXANA prima oara, pentru ca fara ea n-am fi ajuns pana aici ... si sa nu uitam de nenea skandal ... organizatorul LCB ... FELICITARI!!
                            sigpic

Comment

• Ei, hai: asta inseamna sa fii o echipa unita;) e cel mai important!
                              PS: FUGuletz, ai scris gresit, conform semnaturii: DEZorganizator... si scandalagiu pe deasupra!
                              Ne auzim pentru urmatoarele trasee la copii
                              Event planner

Comment

• Bv Roxana, ai toata aprecierea mea......acum astept sa ma anunti cu ce este de luat de la Timpuri Noi.....
                                Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google