vand statie cb albrecht cu fata detasabila 500 ron. tel 0729822079
Canal Statii CB Folosit De Loganistii Bucuresteni
Collapse
X
-
si eu sant ok cu 26 doar ca in 22 afli radare ei aglomeratii ar trebi sa ne contactam in 22 si apoi sa vb in 26 tinand cont ca in 22 afli de radare si aglomeratii eu fin statia mai mult in 22 cred ca si ati fac lafel nu ?
tastatura proasta scuze de intreruperisigpicMCV Laureat 1.5 Dci 7 locuri
Comment
-
de preferinta ar fi 22 cel in cauza, asa mai afli cate ceva din trafic, dar daca se doreste special 26 numai pentru loganari, atunci sa ramana 26, cand plecam la munte spre Brasov, era 24
dar la propunerea voastra ramanem pe 26
eu am dual band, pot asculta 2 canale in acelasi timplipsa text
Comment
-
Originally posted by padurarud View PostMerci mult.O statie de inceput care sa fie completa si nu foarte scumpa imi recomandati va rog?
Iti recomand asa ceva, e o statie buna si la bani putini...
Statie Radio CB27 INTEK M-490 - Statie radio mobila 27 MHz (CB27), INTEK, AM/FM, 4W, 13,8VDC, Mondo Plast - importator si distribuitor echipamente telecomunicatii: fibra optica,cablu,statie radio,ups
Sau asa ceva... mai desteapta... un pic mai scumpa...
Statie Radio CB27 INTEK M-495 - Statie radio mobila 27 MHz (CB), INTEK, AM/FM, 4W, 13,8VDC, Mondo Plast - importator si distribuitor echipamente telecomunicatii: fibra optica,cablu,statie radio,ups-u
La statie iti trebuie si o antena, care o poti alege de aici :
Antene fixe si mobile de emisie-receptie in 27MHz pentru camioane (TIR), Statii radio cb 27mhz, antene, PMR, UHF, VHF, accesorii, Mondo Plast - importator si distribuitor echipamente telecomunicatii:
* Mai sunt si alte magazine prin bucuresti... plus alte modele de statii...
* Alegi ce vrei, si de unde vrei
* Toate astea ca sa iti faci o idee, cit de cit...
stima...Omu' cit traieste... are de invatat...
Comment
Comment