Initiativa Iesire Cu Cortul In Natura

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Trece vremea de cort... comozilor!
    Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

stai cuminte fata meaaaaaa . bajetii nostri se duc cu cortu si iarna ...si la Balea Lac
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Pai daca acu nu e bani ca se pregatesc pt Craciun, iarna nu o sa fie bani ca se pregatesc pt concediul la mare in vara...

Comment

m-am trezit si eu, ) vorba lu vali, margineanu n-are farmec decat afara...si doar acompaniat

Comment

Cadeeeeeeeeeeeeeeeeeee... dă'te bă că cadeeeeeeee! [planul de-a iesi cu cortul pe Valea Oltului, bineinteles...]

Comment

una peste alta maine dimineata o sa plec la munte 2 zile... bine-inteles ca imi doresc sa stau cu cortul... in paralel o sa iau si o camera la o pensiune. Nu se stie niciodata.
              sigpic

Comment

tocmai ce m-am intors de la munte... a fost super... a fost mai bine si mai comod decat am crezut. Poze o sa pun putin mai tarziu...
                sigpic

Comment

Unde-ai fost? Avem mult munte in Romanica

Comment

Am fost pe langa pestera Dambovicioara. A fost foarte frumos. Cand m-am intors am oprit la schitul Dragoslavele si la un mausoleu ( am uitat cum se numeste ) A fost foarte bine... am mancat gratar si cartofi prajiti la tuci traditional... am avut pentru seara torte cu motorina si astfel nu am avut musafiri ( ursi). Am avut conditii decente... un cort bun, saltele gonflabile de 20 cm inaltime, masa, scaune, cam tot ce am avut nevoie... Am facut un foc de tabara mare, mare... A fost prima oara cand m-am dus si cu siguranta nu ultima... Abia astept sa merg si data viitoare
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

Iti permiti, coane, suspensie de tot-teren, noi astia culcati pe asfalt n-avem cum ajunge acolo
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Voi astia ce va uitati de sub pietris :P
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by dsign View Post
                          Iti permiti, coane, suspensie de tot-teren, noi astia culcati pe asfalt n-avem cum ajunge acolo
                          Nu cred ca ai fi avut probleme cu masina pe acolo... in afara de vreo 2-3 rinichi zdruncinati bine... dar oricum... daca vrei sa putem face schimb de masini. Definitiv . Eventual sa mai dai si ceva diferenta Am luat-o razna
                          sigpic

Comment

vine augustul , facem o aroganta la cort cateva zile ?

Comment

Facem, dar numai sa ma anuntati si pe mine inainte cu vreo 2saptamani, sa am niste bani pusi la saltea
                              Multi imi spun ca sunt nebun...
                              Sincer? Nu credeam ca e asa vizibil...

Comment

pe unde mergeti mai des cu cortul?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google