Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• super. ma incanta aceasta idee.. si-mi facusem planuri.. la fel ca la tulcea.. daia mai bine stau cumintel si daca e merg daca nu nu..
    sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
    Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• deci tot cei 3 muschetari care merg la iasi o sa fie mai castigati nu? )
      haideti baieti k mai aveti timp sa va razganditi ni se mai alatura cineva pt deplasarea la iasi?
      sigpic

Comment

• sa gasit alta locatie , stati linistiti.

Comment

• nu se stie sigur cu noua locatie cata.daca e unde cred eu este naspa.drumu nu e lat si cine apuca sa plece primu...daca mai tii minte e ceva gen craiova unde am pierdut noi juma de zii aiurea.scuze ca va deranjez p-aici.dan are dreptate e misto si ceva de indemanare dar daca o scapi putzin...
          [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• se va tine bita , dupa cate am observat , baieti lucreaza la noua locatie.
            asta e , vedem la fata locului cu gazonu

Comment

• daca nu se tine mergem la raliu argesului,este etapa sambata si duminica.
              [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Va asteptam in Iasi.Atentie mare pentru cei care veniti !! Mare grija duminica la intrarea in oras dinspre VS si la iesirea din Iasi > Pacurari.Pana la Carrefour ERA mergeti regulamentar!
                Aveti incredere in ce va spun !!
                Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• puteai foarte bine sa spui si ce`i astepta pe dragii nostri colegi indemanatici.

Comment

• cuvantul RADAR iti suna cunoscut?

Comment

• Indiferent de ruta aleasa, oamenii sunt echipati cu CB-uri pe masini, tiruri sunt pe drum, asa ca nu e panica cu radarele!!

sigpic

Comment

• bine bine...eu mi-am facut datoria.....nu mi-o luati in nume de rau....dar aveti grija

Comment

• multumim de informatie JmEk. Radare sunt cam peste tot in tara noastra. Suntem echipati cu detectoare si statii, deci sper sa nu fie probleme.
                          sigpic

Comment

• Bitza are dreptate, decat sa va chinuiti masinile la linii, mai bine mergeti si vedeti meserie adevarata, curse profesioniste cu masini capabile. La campulung
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• vezi cata daca nu asculti de unu om mai batran....s-au amanat cursele exact cum ti-am spus dar tu..batman,batman.te astept duminica sa mergem pe speciale sa vedem si noi ceva de calitate.dane potzi sa vii si tu ca ai ce vedea.din cate am vazut prin parcare la hotel este prezentza buna:porcisteanu,tempestini..

Comment

• scuze ca intru abia acum pe forum sa vorbim....drumul cel mai bun recomandat si de mine e cel pe bacau-roman tg frumos Iasi...ajungeti exact la era.....

am incercat sa va sun(dsign si canto...) dsign nu raspunde canto telefonul inchis...cand puteti vorbii dati un bp la 0744259324...si va sun eu sa va intreb cand cum si ce... ca sa va astept ;) numai bine
                                0.9 tce SL plus

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google