Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DA si MVP sa ne lase cu invitati dastia surpriza.
    Lautari, arvune si alte alea.
    B 51 PWW - Loganist.

Comment

• MVP: stai linistit la locul tau :

Comment

• abia acum ai inviat ? Numai tu esti devina ca ai intretinut focul si baietii pana dimineata

Comment

• al drak geo tu vorbesti, vroiai sa o iai pe aia de la benzinarie sa faci "cioca-boca" cu ea !!!!
          sigpic
          The MVP

Comment

• faceatzi "cioca boca" ,sareau scantei si luatzi darcu' foc pe acolo, intram la belele))))
            Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
            prost.

Comment

• Dar macar faceau un foc mai mare! )
              My ride... http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...fm-t42427.html

Comment

• nu nu fara benzinarii
                cosmin: stai linistit ca am fost mereu
                focul l-am intretinut cu lemne (stiu baietii de unde) si pe mine cu bere

Comment

• alcoholizatule te-ai dat la fund? dupa mioveni nu te-a mai vazut nimeni
                  sigpic

Comment

• 4 zile am suferit de la arsuri.
                    Da a fost o intalnire reusita.
                    B 51 PWW - Loganist.

Comment

• Arsuri de la foc sau de la soare?)
                      My ride... http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...fm-t42427.html

Comment

• Soare binenteles.
                        B 51 PWW - Loganist.

Comment

• Dupa cum unii dintre voi au vazut deja, s-au inceput inscrierile pentru Intalnirea Nationala 2011 pe Transalpina. Am sa pun si aici programul de desfasurare si lista cu cei din LC Bucuresti care vor face deplasarea acolo si un link catre thread-ul respectiv pentru a citi mai multe si pentru a va informa mai bine. Sper ca si anul acesta sa fim in numar cat mai mare si sa participam la aceasta intalnire asa cum numai noi stim s-o facem bumtzy, bumtzy, bumtzy...

"Program desfasurare"

Vineri 22 Iulie:

-Sosire si cazare participanti
                          -servirea mesei de seara fiecare dupa cum doreste..dar in mare ne vom face un gratar.
                          -socializare,distractie,voie buna si cateva concursuri surpriza...cu premii.

Sambata 23 Iulie:

-Sosire,cazare cine vine doar de sambata.
                          -Trezirea celor care au fost cazati de Vineri
                          -ora 9:00 adunarea in parcarea pensiunii...(speram)
                          -ora 10:00-10:30 plecarea pe traseul TRANSALPINA (Ranca-Pasul Urdele-Obarsia Lotrului-Sugag...si retur la Ranca)
                          -Sosire de pe Transalpina
                          -servirea mesei ..fiecare cum si unde doreste...se va face un foc de tabara ..un gratar etc..
                          -Distractie,concursuri,premii,voie buna,surprize...tot ce-si poate dori un Loganist ...

Duminica 24 Iulie:

-Trezirea la realitatea naturii...
                          -servirea mic dejun ..fiecare dupa bunul plac..
                          -ora 10:00-10:30 adunarea in parcarea pensiunii
                          -ora 11:00 plecarea la 25 km la Baia de Fier ptr. vizitarea Pestera Muierii si Pestera Polovraci
                          -Sfarsitul vizitei ...pupaturi despartiri...si la drum spre case.

.................................................. ..................................................

Duminica vizitarea pesterii e optionala...

Cam acesta este "miniprogramul"..orele nu sunt batute in cuie ..ne vom adapta la fata locului...

Pretul cazarii este:

100 ron camera dubla ..in care se poate dormii 2-3 persoane ..camerele fiind spatioase si continand o canapea si un pat matrimonial.

150 ron apartamentul..in care se poate dormi cate 4 persoane ..apartamentul fiind decomandat, adica ..
                          -2 camere fiecare cu pat matrimonial si intare separata, are baie comuna inclusv hol comun.

-La pensiunea Eden camerele sunt in nr. de 20+4 apartamente.

-La pensiunea Caprioara care se afla in aceiasi incinta cu EDEN..camerele in nr. de
                          6 ,sunt cu paturi single ,dupa cum urmeaza..

-3 cam.cu 4 paturi twin..
                          -2 camere cu 3 paturi twin..
                          -1 camera cu 2 paturi twin.

Preturi servire masa la pensiune;

-Ciorba de perisoare/pasare.....10 ron..(include paine ardei smantana etc...)

-Snitel/ceafa de porc/pulpe de pui la tava/cotlet...16 ron..cu garnitura inclusa
                          -garnitura la alegere ..cartofi prajiti/cartofi la cuptor/cartofi taranesti/pilaf sarbesc

-Bere..Timisoareana/Ursus/Hategana..4.5 ron sticla
                          -Suc de la Compania Coca-cola sau Pepsi..3,5 ron ...la 0,5 l
                          -Suc de la Compania Coca-cola sau Pepsi..7 ron....la 2 l

Rugaminea mea este sa va decideti cum facem cu carnea de gratar...adunam cate 10-15 ron de pers si cumparam carnea si o facem ptr. toti la un loc ...sau ne aducem fiecare ceva carne si stam la rand la gratar sa ne facem gratarul fiecare ptr. el....
                          Daca e sa adunam bani si sa facem la un loc gratarul atuncva propun sa cumparam ceafa,fleica si mici,cate2 bucati de pers.De o salata ,mustar paine etc...ne ingrijim fiecare sa avem ptr. noi.
                          VA ROG SA POSTATI OPTIUNEA VOASTRA REFERITOR LA GRATAR.

Cazare...la pensiunea EDEN(si daca mai e nevoie ..la pensiunea Caprioara).
                          detalii aici:
                          http://ranca-eden.ro/ .... http://www.roturism.com/cazare/pensi...anca-1667.html

Lista participare LCB:

01. ToranagaSama + prietena = 1 Masina = 1 camera dubla (de Vineri) la Eden
                          02. `dada + SDP + Yasmin + Mario + Canto = 1 masina = 1 apartament (de Vineri) la Eden
                          03. 17PnF + cativa prieteni = 1 masina ajung sambata, fara cazare eventual cu cortu
                          04. Vip3rutzu+Anca - 1 masina (de vineri) la cort.. inca nu e confirmat, dar pentru orice eventualitate..
                          05. ...
                          06. ...
                          07. ...
                          Last edited by Mario Popa; 7 July 2011, 19:00.
                          Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• >>>

Deci fratilor sa va aud ... "cine e pe primu loc ... cine e pe primu loc ... nu va aud ... mai tare .... Dada .. te rog da tonu"

Deci daca nu veniti in numar cat mai mare ma supar pe voi .... da si daca veniti ... ) oai de nu o sa am eu grija ....

haideti ca vreau sa am oameni la distractie ... Bumzi bumzi Bumzi ......

Singura rugaminte la voi este sa va treceti pe o lista si sa ne anuntati ;) restu e Logan Club ... (oamenii care stiu sa se distreze)

Va saluta Kronstadtu )
                            Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• se stieeeeeeeeee.....bumzti bumtzi......barman hai cu....distractiaaaaaaaa
                              mai e nevoie sa ma mai trec odata pe lista? poate asa parem mai multi
                              sigpic

Comment

• >>>

@ mario popa ... fratele meu ... eu stiu ca suntem cu 50 de ani in urma dar nationala transalpina va fii in 2011 ... eu inca nu am terminat Masina Timpuui (inca mai lucrez la ea) asa ca pana in 2001 mai e mult si bine )

@dada ... asa te vreau colega .... ) mai cu viata ... ca la conca te rog :P
                                Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google