Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sorry Nicosiene eram emotionat cand scriam ......gata am remediat problema....mersi de atentionare, raman dator cu o bere si tu cu un show de exceptie
    Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• 01. ToranagaSama + prietena = 1 Masina = 1 camera dubla (de Vineri) la Eden
      02. `dada + SDP + Yasmin + Mario + Canto = 1 masina = 1 apartament (de Vineri) la Eden
      03. 17PnF + cativa prieteni = 1 masina ajung sambata, fara cazare eventual cu cortu
      04. Vip3rutzu+Anca - 1 masina (de vineri) la cort.. inca nu e confirmat, dar pentru orice eventualitate..
      05. bogddanel (inca nu stiu cu cine vin, daca mai vin cu cineva) la cazare
      06. ...
      Multi imi spun ca sunt nebun...
      Sincer? Nu credeam ca e asa vizibil...

Comment

02. `dada + SDP + Yasmin + Mario + Canto = 1 masina = 1 apartament (de Vineri) la Eden
        03. 17PnF + cativa prieteni = 1 masina ajung sambata, fara cazare eventual cu cortu
        04. Vip3rutzu+Anca - 1 masina (de vineri) la cort.. inca nu e confirmat, dar pentru orice eventualitate..
        06. maryus_laudat = 1 masina, la cort( posibil sa vin cu alta masina), daca vin cu a mea mai iau si pe alti.
        B 51 PWW - Loganist.

Comment

• >>>

Prognoza meteo pentru Transalpina:

Dimineata va ploa pe gat cu cafea si suc
          Dupa amiaza: Averse de veselie, 15 masini pe m2
          Spre seara: cer inorat, posibil caderi de premii
          Tarziu in noapte caderile de premii se transforma in precipitatie solida, depunanduse strat de bucurie si premii.

Luati-va lanturi de iarna la voi sa nu ramaneti blocati in veselie )

Va asteptam cu drag. Lista continua
          Last edited by Nicosianu; 11 July 2011, 09:29.
          Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Mda..pai treceti acolo in dreptul meu: Vip3rutzu+Anca+Dragman+Mira de vineri 1 masina, la cort

01. ToranagaSama + prietena = 1 Masina = 1 camera dubla (de Vineri) la Eden
            04. Vip3rutzu+Anca+Dragman+Mira = 1 masina (de vineri) la cort
            06. maryus_laudat = 1 masina, la cort( posibil sa vin cu alta masina), daca vin cu a mea mai iau si pe alti.
            Last edited by Vip3rutzu; 12 July 2011, 18:09. Reason: Automerged Doublepost
            REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• se lasa cu iesala hmmm sa vin si eu ?? vin ca nu ma lasa fratoru meu acasa.decis a fie sulipireee.

Comment

• >>>

cine doreste sa vina si este sigur ... va rog sa va treceti pe lista la teatrul deschis nationalei (pentru a avea o evidenta mai buna)

Ultima veste (cei care au fost la regionala din martie la conca stiu despre ce e vorba): Admostefa va fi intretinuta tot de DJ Catalin si subsemnatul MC Nicos )
                Deci va fi Bumzi Bumzi )

va asteptam cu drag
                Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• La mine nu e nevoie sa ma trec pe lista sunt invitat special .

Comment

• Lista plecare LCB

04. Vip3rutzu+Anca+Dragman+Mira = 1 masina (de vineri) la cort
                    06. maryus_laudat = 1 masina, la cort( posibil sa vin cu alta masina), daca vin cu a mea mai iau si pe alti
                    07. CataFOF + Andreea + Bobina + Bode = 1 masina (de vineri) la cort

"Program desfasurare"

Vineri 22 Iulie:

-Sosire si cazare participanti
                    -servirea mesei de seara fiecare dupa cum doreste..dar in mare ne vom face un gratar.
                    -socializare,distractie,voie buna si cateva concursuri surpriza...cu premii.

Sambata 23 Iulie:

-Sosire,cazare cine vine doar de sambata.
                    -Trezirea celor care au fost cazati de Vineri
                    -ora 9:00 adunarea in parcarea pensiunii...(speram)
                    -ora 10:00-10:30 plecarea pe traseul TRANSALPINA (Ranca-Pasul Urdele-Obarsia Lotrului-Sugag...si retur la Ranca)
                    -Sosire de pe Transalpina
                    -servirea mesei ..fiecare cum si unde doreste...se va face un foc de tabara ..un gratar etc..
                    -Distractie,concursuri,premii,voie buna,surprize...tot ce-si poate dorii un Loganist ...

Duminica 24 Iulie:

-Trezirea la realitatea naturii...
                    -servirea mic dejun ..fiecare dupa bunul plac..
                    -ora 10:00-10:30 adunarea in parcarea pensiunii
                    -ora 11:00 plecarea la 25 km la Baia de Fier ptr. vizitarea Pestera Muierii si Pestera Polovraci
                    -Sfarsitul vizitei ...pupaturi despartiri...si la drum spre case.

Comment

• ..o mica modificare si la noi..

04. Vip3rutzu+Anca+Dragman+Mira = 1 masina (de vineri) 1 apartament la Eden
                      05. maryus_laudat = 1 masina, la cort (de vineri)
                      06. CataFOF + Andreea + Bobina + Bode = 1 masina (de vineri) la cort
                      Last edited by Mario Popa; 16 July 2011, 09:44.
                      REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

04. Vip3rutzu+Anca+Dragman+Mira = 1 masina (de vineri) 1 apartament la Eden
                        05. maryus_laudat = 1 masina, la cort (de vineri)
                        06. CataFOF + Andreea + Bobina + Bode = 1 masina (de vineri) la cort
                        07. Ady_p + Camy = 1 masina (de vineri) la cort

eu cu adi plecam vineri seara , in jur de 6, 6 juma , mai pleaca cineva seara ?

Comment

• Vineri dimineata la ce ora plecam si unde ne strangem?

Tot la Petrom militari de langa Metro?
                          B 51 PWW - Loganist.

Comment

• dap, Petrom Militari, as propune ora 8:00
                            Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• Cel tarziu 08:00
                              Eu o sa merg la consum cu masina.
                              Cam 110 pe autobanda.
                              B 51 PWW - Loganist.

Comment

• Vineri la ora 08.00 ne vedem la Petrom Militari, stam maxim 30 minute si apoi ne punem in miscare. Maine seara ne vedem pe Kiss sa stabilim ultimele detalii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google