sorry Nicosiene eram emotionat cand scriam ......gata am remediat problema....mersi de atentionare, raman dator cu o bere si tu cu un show de exceptie
Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV
Collapse
X
-
01. ToranagaSama + prietena = 1 Masina = 1 camera dubla (de Vineri) la Eden
02. `dada + SDP + Yasmin + Mario + Canto = 1 masina = 1 apartament (de Vineri) la Eden
03. 17PnF + cativa prieteni = 1 masina ajung sambata, fara cazare eventual cu cortu
04. Vip3rutzu+Anca - 1 masina (de vineri) la cort.. inca nu e confirmat, dar pentru orice eventualitate..
05. bogddanel (inca nu stiu cu cine vin, daca mai vin cu cineva) la cazare
06. ...Multi imi spun ca sunt nebun...
Sincer? Nu credeam ca e asa vizibil...
Comment
-
02. `dada + SDP + Yasmin + Mario + Canto = 1 masina = 1 apartament (de Vineri) la Eden
03. 17PnF + cativa prieteni = 1 masina ajung sambata, fara cazare eventual cu cortu
04. Vip3rutzu+Anca - 1 masina (de vineri) la cort.. inca nu e confirmat, dar pentru orice eventualitate..
06. maryus_laudat = 1 masina, la cort( posibil sa vin cu alta masina), daca vin cu a mea mai iau si pe alti.B 51 PWW - Loganist.
Comment
-
>>>
Prognoza meteo pentru Transalpina:
Dimineata va ploa pe gat cu cafea si suc
Dupa amiaza: Averse de veselie, 15 masini pe m2
Spre seara: cer inorat, posibil caderi de premii
Tarziu in noapte caderile de premii se transforma in precipitatie solida, depunanduse strat de bucurie si premii.
Luati-va lanturi de iarna la voi sa nu ramaneti blocati in veselie )
Va asteptam cu drag. Lista continuaLast edited by Nicosianu; 11 July 2011, 09:29.Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
Mda..pai treceti acolo in dreptul meu: Vip3rutzu+Anca+Dragman+Mira de vineri 1 masina, la cort
04. Vip3rutzu+Anca+Dragman+Mira = 1 masina (de vineri) la cort
06. maryus_laudat = 1 masina, la cort( posibil sa vin cu alta masina), daca vin cu a mea mai iau si pe alti.
Comment
-
>>>
cine doreste sa vina si este sigur ... va rog sa va treceti pe lista la teatrul deschis nationalei (pentru a avea o evidenta mai buna)
Ultima veste (cei care au fost la regionala din martie la conca stiu despre ce e vorba): Admostefa va fi intretinuta tot de DJ Catalin si subsemnatul MC Nicos )
Deci va fi Bumzi Bumzi )
va asteptam cu dragTraim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
Lista plecare LCB
04. Vip3rutzu+Anca+Dragman+Mira = 1 masina (de vineri) la cort
06. maryus_laudat = 1 masina, la cort( posibil sa vin cu alta masina), daca vin cu a mea mai iau si pe alti
07. CataFOF + Andreea + Bobina + Bode = 1 masina (de vineri) la cort
"Program desfasurare"
Vineri 22 Iulie:
-Sosire si cazare participanti
-servirea mesei de seara fiecare dupa cum doreste..dar in mare ne vom face un gratar.
-socializare,distractie,voie buna si cateva concursuri surpriza...cu premii.
Sambata 23 Iulie:
-Sosire,cazare cine vine doar de sambata.
-Trezirea celor care au fost cazati de Vineri
-ora 9:00 adunarea in parcarea pensiunii...(speram)
-ora 10:00-10:30 plecarea pe traseul TRANSALPINA (Ranca-Pasul Urdele-Obarsia Lotrului-Sugag...si retur la Ranca)
-Sosire de pe Transalpina
-servirea mesei ..fiecare cum si unde doreste...se va face un foc de tabara ..un gratar etc..
-Distractie,concursuri,premii,voie buna,surprize...tot ce-si poate dorii un Loganist ...
Duminica 24 Iulie:
-Trezirea la realitatea naturii...
-servirea mic dejun ..fiecare dupa bunul plac..
-ora 10:00-10:30 adunarea in parcarea pensiunii
-ora 11:00 plecarea la 25 km la Baia de Fier ptr. vizitarea Pestera Muierii si Pestera Polovraci
-Sfarsitul vizitei ...pupaturi despartiri...si la drum spre case.Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
..o mica modificare si la noi..
04. Vip3rutzu+Anca+Dragman+Mira = 1 masina (de vineri) 1 apartament la Eden
05. maryus_laudat = 1 masina, la cort (de vineri)
06. CataFOF + Andreea + Bobina + Bode = 1 masina (de vineri) la cortLast edited by Mario Popa; 16 July 2011, 09:44.
Comment
-
04. Vip3rutzu+Anca+Dragman+Mira = 1 masina (de vineri) 1 apartament la Eden
05. maryus_laudat = 1 masina, la cort (de vineri)
06. CataFOF + Andreea + Bobina + Bode = 1 masina (de vineri) la cort
07. Ady_p + Camy = 1 masina (de vineri) la cort
eu cu adi plecam vineri seara , in jur de 6, 6 juma , mai pleaca cineva seara ?
Comment
Comment