nu vad ca se plange nimeni , expunem realitatea asa cum este , daca vrei sa comentam pe ce ne convine si pe ce nu ne convine .. umplem 10 pagini mai rau decat pe serparie ... hai sa nu mai fim acizi ca nu are rost , cine poate se duce cine nu ... merge in alta parte .. nu vad problema ..
Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV
Collapse
X
-
Eu vad o problema in faptul ca unii dintre voi aveti ceva cu Sebita. Nu-i iau apararea, ca nu am de ce. Stau in spate si vad ansamblul : unul care a facut CEVA pana acum, si unii macanitori pe margine care sparg seminte (na ca mi-am adus aminte de colegul de la Subaru ) si care se lovesc de niste amanunte.
Nu uitati un lucru : vorba dulce...
Vorbele mele n-au o tinta precisa si DA, sunt acid ca de obicei
Si pana la urma editez : suntem cam ipocriti, o dam ca vrem sa ne vedem cu ceilalti din tara, sa ne distram, sa ne simtim bine, si pe partea ailalta ne facem singuri de cap...
Comment
-
deci pana la urma vrei si tu o camera unde mergem noi sau o dai de gard ca altii " face " .
Ce vrei acum ? sa dau demisia ca sa ajung la o regionala care a schimbat 3 locatii si data cu preturi fluctuante ... frate .. asa carpeala faceam si noi ... poate ca am vrut sa fim mai profesionisti din punctul asta de vedere si de aceea nu a iesit ce am vrut .. de aruncat cu pietre este usor .. hai sa nu incepem sa insiram paginile alea ca nu are rost ...
Comment
-
Da, intalnirile sunt SI pentru caterinca.
Pe vremea asta, mai greu cu ajunsul la intalniri.
M-am retras din motive obiective, asa cum am spus. Ma voi hotari ad-hoc daca voi veni sau nu. Unul din motivele acestei hotarari pe care am luat-o este si acest conflict mocnit care zace prin unii de p-acilea, de prin iarba.
Skandale, aia e vrajeala intortocheata, ca vroiai profesionalism. Stim bine ce si cum a fost. Las-o la marginea lanului cu papusoi, ca pute urat.
Acum, sa faca fiecare ce-o vrea. Poate daca termin ce am de facut, dau o tura si la indemanare si la Simon.
Desi, pt mine este MUUULT mai important Raliul Brasovului, din ultimul WE al lunii Martie.
Comment
-
Sa inteleg ca un membru al acestui club (si vechi/activ pe deasupra) nu mai are voie sa-si exprime o opinie libera?
Sau pe acest forum se discuta doar cand toate-s roz, floricele, randunele, fluturasi si suntem cei mai tari?
Credeam ca toate ar trebui sa duca spre ceva constructiv, dar inteleg ca nu se tine cont de nimic decat atunci cand ne convine... Nice one!
Ma astept sa mi se stearga si acest post, dar m-am obisnuit cu "jocurile de culise"!
Comment
-
faceti ce vreti din partea mea , talmes balmes sa fie , nu ma mai implic , nu ma mai intereseaza , rupeti forumul in 2 ca la taste toti suntem buni.
Dany , nu te`am luat la rost ca te`ai retras , e treaba ta pana la urma , eu ziceam ca se discuta foarte ok si la o ieselea gen Helin , frumos cu toti la masa , un ceai si avem destule de vorbit si nu numai.
dar dupa cum ziceam , fiecare e liber sa`si exprime parerea unde vrea si cand vrea.
numai bine , aici ma opresc.
Comment
-
Pe Skandal mai tre sa-l mustruluim si pe public, nu doar in privat. Las, ca ia cu apa rece si ii trece
Comment
-
@skandal, vorbim intre 4 ochi, nu cred ca are rost sa transformi aceasta discutie publica intr-o latrina.
Deja ai spus suficiente porcarii in privat, sper sa le discutam intre 4 ochi, ca sa le lamurim.
Eu mi-am exprimat o parere in mod democratic, esti singurul care te-ai atacat
Comment
-
Stricam imaginea aiurea ... dani nu are rost, fi mai diplomat
Eu zic sa ne vedem de loganele noastre pana reusim sa facem si noi ce fac altii...
Inca ceva? Dc nu lasi skandal threadul asta pentru cei care pleaca la regionala cu data aferenta si muti plecarea la Simon pe deplasari neanuntate ... corect asa mi s-ar parea ...
Comment
-
Originally posted by roxana22 View PostSa inteleg ca un membru al acestui club (si vechi/activ pe deasupra) nu mai are voie sa-si exprime o opinie libera?
Sau pe acest forum se discuta doar cand toate-s roz, floricele, randunele, fluturasi si suntem cei mai tari?
Credeam ca toate ar trebui sa duca spre ceva constructiv, dar inteleg ca nu se tine cont de nimic decat atunci cand ne convine... Nice one!
Ma astept sa mi se stearga si acest post, dar m-am obisnuit cu "jocurile de culise"!
Legat de vechime, sa se noteze in carnetel ca sunt, alaturi de unul indragit de noi dar care nu mai vine des la intalniri, CEL MAI VECHI membru activ din Bucuresti. Nu vreau statuie, vreau doar sa pot sa-mi spun parerea.
Asadar, lucrurile au stat asa:
- imi trec pe la ureche tot felul de zvonuri, vorbe, barfe proaste despre ce se intampla cu regionala
- citesc pe forum rapid si vad ca unii dintre noi (aici ma refer la intreg colectivul membrilor din tara) uita complet de ce existam ca si comunitate, de ce ne intalnim ...
- raman uimit de indarjirea cu care unii membrii bucuresteni se grabesc sa-l "execute" pe organizatorul de la Brasov, cu toate ca se stie clar care sunt complicatiile realizarii unui asemenea eveniment
- iau hotararea sa ma retrag (aici am avut si alte motive, mai serioase) si sa vin la intalniri doar daca am posibilitate
- imi exprim in scris, pe forum, ultimele doua "cugetari", intr-un stil care-mi este caracteristic, si pe care il cunoasteti cu totii
- brusc devin, prin "cugetarile" mele, inamicul numarul 1 al bunastarii acestei comunitati.
- un anumit coleg intelege gresit afirmatiile mele, le citeste in graba, le aplica peste orgoliul personal si hopa! citez : "[...]Ce vrei acum ? sa dau demisia ca sa ajung la o regionala [...]" - nu inteleg deloc de unde s-a desprins aceasta idee, ba mai mult, colegul respectiv este o persoana pe care o apreciez si o stimez pentru daruirea cu care ne-a "adunat" pana acum
- in continuare, acelasi coleg instiga copilareste la "revolta", de parca scopul existentei noastre in aceasta comunitate este cearta
Scopul acestui ultim mesaj pe tema data este acela de a lamuri un pic lucrurile, deoarece am fost adus in discutie; citez din nou : "dsign .. doar atat poti ?"
Acum, problema mea era urmatoarea : dat fiind caracterul PERSONAL al deciziei cu privire la participarea membrilor bucuresteni la intalnirea regionala, mi s-a parut anapoda incercarea de a boicota intr-un fel respectivul eveniment. Inca o data: scopul intalnirilor este altul decat masurarea orgoliilor personale. Ne intalnim sa ne veselim, nu sa ne analizam defectele, asa cum fac pitipoancele in club. Deci hotararea o luam fiecare in parte si este urat sa se incerce instigarea altora la actiuni ce nu ne caracterizeaza cu adevarat.
In public, sa-mi fie iertata aciditatea care ma caracterizeaza in scrieri.
In privat, voi discuta cu cei implicati. Sper ca s-a ridicat ceata!Last edited by dsign; 14 February 2012, 21:18.
Comment
Comment