If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV
dizain man organizeaza la bucuresti pe asfalt ceva si te asigur ca tembelii vor fii prezenti sa se dea
daca pe macadam nu vrei hai pe asfalt atunci,pot si eu sa imi pun in valoare kw ca pe macadam nu puteam mai mult
Vorbiti de parca din Timisoara pana la Bucuresti sunt 50 km. Lasati prima data sa se organizeze ceva si dupa aia vedem daca merg tembelii sau nu pt ca nu-i chiar asa usor pt toata lumea. Costurile sunt destul de mari. Daca nu erau mari si la Sibiu as fi venit cu masina inchiriata sa ma pot da fara sentimente Seba stie;)
bah, si io ma gandeam sa inchiriez, dar apoi m-am gandit "daca o sparg, ce dracu' ma fac? hm...a 3-a dauna nu suna prea bine..."
in alta ordine de idei, fac eu cumva sa merg la bucuresti daca se organizeaza ceva...
sa nu aruncati cu "petre" dupa mine,nu am citit decat ultimile 2 pagini,vreau sa stiu,la brasov e doar o intalneala sau se alearga pe un "paris-dakar" ) ?
Acum sa nu ma certati ca nu am citit de la inceput...chiar asa rau!
1. Catafof
2. CKG
3. Mario+Cristiana si 2 prieteni.......noi vom pleca de vineri
as vrea ca in apropierea datei de 24.02.2010 sa ne stim cei care vom pleca de vineri si care care vor veni smabata si haideti sa ne mobilizam si sa mergem in nr cat mai mare sa facem o figura frumoasa........bafta si treceti-va pe lista
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment