Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dizain man organizeaza la bucuresti pe asfalt ceva si te asigur ca tembelii vor fii prezenti sa se dea
    daca pe macadam nu vrei hai pe asfalt atunci,pot si eu sa imi pun in valoare kw ca pe macadam nu puteam mai mult
    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• da, clar, tembelii vor fi prezenti...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Vorbiti de parca din Timisoara pana la Bucuresti sunt 50 km. Lasati prima data sa se organizeze ceva si dupa aia vedem daca merg tembelii sau nu pt ca nu-i chiar asa usor pt toata lumea. Costurile sunt destul de mari. Daca nu erau mari si la Sibiu as fi venit cu masina inchiriata sa ma pot da fara sentimente Seba stie;)
        sigpic

Comment

• bah, si io ma gandeam sa inchiriez, dar apoi m-am gandit "daca o sparg, ce dracu' ma fac? hm...a 3-a dauna nu suna prea bine..."
          in alta ordine de idei, fac eu cumva sa merg la bucuresti daca se organizeaza ceva...
          Last edited by Seba; 3 December 2009, 21:48.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Plecare LCB la : Intalnirea Regionala Brasov 27-28 02. 2010

rog mai departe sa se scrie numai de " Plecare LCB la : Intalnirea Regionala Brasov 27-28 02. 2010 "

listele pot incepe...

orice alta discutie va fi considerata off-topic si sanctionata ca atare ...

Comment

• deja ma anunt
              1 Catafof

Comment

• 1 Catafof
                2 CKG

Comment

• eu nu vin...
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Si eu vreau sa vin,sper sa nu intervina ceva pana atunci
                    sigpic

Comment

• 1 Catafof
                      2 CGK

Am auzit eu Jokere cum nu vii tu de obicei

Comment

• sa nu aruncati cu "petre" dupa mine,nu am citit decat ultimile 2 pagini,vreau sa stiu,la brasov e doar o intalneala sau se alearga pe un "paris-dakar" ) ?

Acum sa nu ma certati ca nu am citit de la inceput...chiar asa rau!

Comment

• dupa cum spune si titlul...este intalnirea regionala Logan Club. Se sta de vorba cu colegii din alte zone..se mananca se bea si se pleaca acasa.
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• multumesc am scapat ieftin!...m-as baga si eu

Comment

• scz de off : cum te bagi si la saptamanale si fulgere? )
                              sigpic

Comment

• 1. Catafof
                                2. CKG
                                3. Mario+Cristiana si 2 prieteni.......noi vom pleca de vineri

as vrea ca in apropierea datei de 24.02.2010 sa ne stim cei care vom pleca de vineri si care care vor veni smabata si haideti sa ne mobilizam si sa mergem in nr cat mai mare sa facem o figura frumoasa........bafta si treceti-va pe lista
                                Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google