staaati mah acassa!!!!
Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV
Collapse
X
-
Pentru toti cei care plecam Sambata sau cine mai doreste sa mearga s-au stabilit urmatoarele :
Ora de intalnire: 06:00 - 06:30. Ne vedem la Miorita. De plecat vedem noi cat de repede plecam.
Se mai pune problema pe unde mergem, vad ca Dsign prefera Cheia, din partea mea ori pe-acolo ori pe DN 1, este totuna. Poate ne vedem si noi Miercuri la fulger sa stabilim ultimele detalii.
Pentru Laur, Dan (cred ca-s prietenii lui BobbyRed) si M V P vedeti ca noi eram cazati la Pensiunea Tudor dar cica patronul de-acolo a dat camerele altor persoane si ne-au mutat la Pensiunea Stejarul Inalt, distanta aproximativ 2900 m pana la Conca Verde ... Cam urat dar n-avem ce face.Last edited by Eu4yas; 22 February 2010, 10:00.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
-
Suntem la Stejarul Inalt, perete-n perete cu fratemio M V P (imi pare rau pt el daca vrea sa doarma la noi se-anunta scantei), uita-te la mine Dragos daca nu s-o muta petrecerea la vila asta sa vezi tu ...
Cata sa nu uiti statia, subwooferul si satelitii , tobele le lasi acasa, saxofonul sa-l iei !
Nu uitati pentru cei de Sambata, ora si locul de intalneala este Petrom-ul de la Miorita ora 6:00.
A.M.R. - 4 zileAttached Files9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Hmm..sa inteleg ca nimeni nu vrea sa plece asa devreme vineri (16:00-17:00)?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
-
Eu tot intreb...poate cine stie.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment